(VIDEO) Beži iz rijalitija! Dragana Mitar se popela na krov: Obezbeđenje hitno reagovalo!

Autor:

Zadruga

10.06.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i njen ljubavnik Edis Fetić žestoko su zaratili u toku žurke. Zadrugarka je histerisala jer on nij eželeo da razgovara sa njom. Nakon što je Edo ušao u garderober, Dragana je došla za njim i počela da lomi sve oko sebe.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar beži

Pos*rem ti se na stvari sve, zabole me k*rac za sve tvoje stvari, pošto misliš da sam ja p*čka, ja sve smem. Ja ću te maltretirati dokle god budeš ovde. Pop*šam ti se na sve pare, je l' si ti neki milioner - urlala je Dragana dok je bacala sve Edove stvari.

- Šta hoćeš ti - ponavaljao je Fetić koji nije uspevao da je smiri.

Potom je u naletu besa poželela da pobegne iz rijalitija, te je otišla u ekonomsko dvorište kako bi preskočila kapiju. Iako je Edo pokušao da je spreči, ona se opirala, pa je ipak otrčala i pokušala da se popne na krov.

Ona je sela na krov, zapalila cigaretu, a onda počela da plače na sav glas i da se trese od suza.

Korisnici društvenih mreža komentarišu da je Dragana doživela nervni slom i da joj odnos sa oženjenim Edom samo zadaje muke.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading