Zavrteće vam se u glavi od basnoslovne cifre: Saška Karan ulazi u "Zadrugu 4"!

Autor:

Zadruga

08.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna rijaliti-učesnica Saška Karan nakon iznenadnog napuštanja "Zadruge 3" dobila je ponudu da se pridruži učesnicima nove sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, i to u "Zadruzi 4", za čije učešće joj je ponuđeno čak 400.000 evra!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Saška Karan

Dilemu da li bi trebalo da se po ko zna koji put upusti u najgledaniji projekat televizije Pink podelila je sa prijateljima putem Fejsbuk naloga, na kojem im se obratila rečima:

- Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 evra za devet meseci. Šta da radim, ne ulazi mi se - pitala ih je Saška jer, prema njenim stavovima, ne želi da se ponovo nađe rame uz rame sa Lunom Đogani, sa kojom je više puta imala sukobe koji se umalo nisu završavali tučom:

Karanova: Nude mi 400.000 evra, a meni se ne ulazi

- Nema logike da Lunjara dobije 200.000, a glavna nagrada 50.000 ili ima logike - potkačila je Karanova Đoganijevu.

- Saška se upustila u te projekte pre svega zbog novca koji brzo zaradi, ali ćerku i supruga pogađaju negativni natpisi o njoj i zbog toga Saška nije sigurna da li želi da uđe u vatru, ponovo se svađa i ulazi u sukobe. Videćemo - otkriva njen porodični prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

08.06.2020 09:49

Kome je bre vise ova interesantna??????? Sve jedno te isto,dernja se po ceo dan i nista drugo... Takodje dosta je vise i ovog sprzenog pacova Mice..... i podmukle Zlorice. Ajde bre vise sa njima......