Janjuševoj ženi neće biti dobro! Skandalozna izjava Maje Marinković podigla sve na noge: Prihvatiću Krunu kao da je moje dete!

Autor:

Zadruga

07.06.2020

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Majo, da li se imalo kaješ što si rasturila brak?" glasilo je pitanje koje je Maja Marinković dobila u emisiji "Pitanja novinara".

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Maja Marinković

- Nije mi prijatno što je neko tužan zbog mene. Ali ja u muško-ženskom odnosu nikada ne bih krivila treću osobu - istakla je Marinkovićeva.

- Da li misliš da će tebi biti veran, kada je i ženu prevario? Da li se plašiš da će se vratiti ženi? - glasila su sledeća pitanja za Maju.

- Ja sam rekla da je njegova trajna kategorija da voli žene, ja to vidim u njemu, naročito kada popije... Nisam toliko stekla poveranja u njega da mogu 100% da mu verujem, 50% da kažem. Ja sam malo oštrija po tom pitanju. On treba da obavi razgovor sa svojim ženom posle svega ovoga što se desilo, ja se ograđujem toga da komentarišem taj odnos. Dete treba da mu bude na prvom mestu, treba da razgovora sa ženom, da objasni šta i kako. A da li će da se vrati, on je rekao da od toga nema ništa. On mene voli, nju kao majku svog deteta, to je najnormalnija stvar - odgovorila je Marinkovićeva.

- Janjuš voli neku vrstu sigurnosti, u ljubavi nema garancija. On pokazuje želju za vrstom zaštite (od supruge Ene), ali ne mislim da će mu to uspeti do kraja. Vidi se da je Janjuš dobar otac, ali to ne znači da je dobar suprug - istakao je Marko Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Sledeće pitanje za Maju je bilo: "Da li ćeš prihvatiti Janujuševu ćerku", nakon čega je Marko Janjušević skočio kao oparen.

- Ja volim decu, zašto da ne, kod mene je ona uvek dobro došla, ali ona naravno ima svoje roditelje. Ja sam detinjasta, mene vole deca, ali svako dete ima svoje roditelje - rekla je Maja.

- Što se tiče moje Krune, ona ima samo jednu majku. Uvek govorim direktno, sada to ne radim, jer je u mojoj glavi haos. Izgleda da još nisam svestan svega. Ne mogu jednostavno da odgovorim direktno na sve - govorio je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš i Ena

- Znam da bi trebalo da imam razumevanja, da shvatim da je to njegovo priznanje sveže. Ja sam neko ko je temperamentniji, u više slučajeva se ugrizem za jezik - dodala je Marinkovićeva.

- Svestan sam da menjam život iz korena, da počinjem život ispočetka. Ne može da se poredi odnos Kije i Slobe sa nama, mi imamo dete. Dvoumljenje je zbog Krune, istina je ono što sam rekao da ne mogu da zamislim život da ne živimo kao nekada, ali izgleda da ću moći. Nikada nisam ni pomislio da može da mi se desi da Ena, Kruna i ja ne živimo zajedno, ali, evo, desilo se - objasnio je Janjuš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading