MATORA: Postajem devojčica zbog Sanje!

Autor:

Zadruga

19.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora priznala je svojoj rijaliti-devojci Sanji Stanković da je ona uspela da obuzda njeno ludilo.

Foto: printscreen/TVPink
Matora i Sanja

Kontroverzna učesnica koja je već danima šokira domaću javnost sa lezbo-ljubavnom pričom u rijalitiju "Zadruga" otkrila je nove detalje iz svog odnosa sa izabranicom.

- Sanja, ti iz mene izvlačiš nežnost, ja sam uvek bila dominantna i robusna. Uvek sam ja izvodila, tukla i bila opasna, pored tebe se osećam nežno. Još ću da postanem i devojčica - rekla je Matora dok su njih dve sedele u spavaćoj sobi posle žurke za Anđelov rođendan.

- Ona je mala maca pored mene. Mala maza koja voli da se mazi i bude pažena. Samo deluje agresivno - rekla je Sanja.

- Evo, na primer, dok sam bila sa Ružicom u prethodnom rijalitiju, lomila sam sve pred sobom zbog nje. Ona je iz mene izvlačila sve ono najgore. Bila sam agresivna i luda. Sada sam druga priča. Ovo prvi put doživljavam - rekla je Matora, dok se Sanja samo smeškala.

Lepi Mića preksinoć je vređao pevačicu Janu Todorović i njen megahit "Jana dva". Novinar Milan Milošević je pevao pesmu, a Mića je počeo da proziva i pljuje.

- Ja bih spucao u glavu tog ko je napisao taj tekst i ko peva tu pesmu. Kakvo je to sranje. Čuj "Jana dva". Kakva budalaština od pesme.

- Ali to je opasan hit - rekao je Milošević.

- Među kojom populacijom? - završio je Mića.

Maca Diskrecija i nova učesnica rijalitija Sandra Bajić Aleks posvađale su se tokom žurke. Aleks je prozivala Macu na račun njenog pevanja, a ova joj je uzvratila žestoko.

- Ti si seljanka iz Banjaluke. Ljubomorna si na mene jer sam zvezda. Jadnice jadna. Smešna si. Džaba si došla ovde. Došla si sa sela, ne može se iz opanaka u štikle.

Aleks: Ružna si, kučko. Zgodna sam za tebe.

Maca: Ti nit pevaš, nit izgledaš.

Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški povatali su se pred svima u dnevnoj sobi.

Pijani par se nakon žurke ponašao previše slobodno, za neke čak i vulgarno. On je Mini gurao prste u zadnjicu, dohvatio ju je za butine i nasađivao je na polni organ, dok su zadrugari bili svuda oko njih.

Jovana Matora i Luna Đogani su se toliko opustile tokom žurke, pa im nije smetalo da ostali posmatraju njihov seksi ples.

Dok je Anabelina ćerka tverkovala zadnjicom, Matora ju je pljeskala po guzi, što njoj nije smetalo sudeći po osmehu.

Teodora Džehferović i Maca Diskrecija su se pogurale.

Starleta je pevala svoju pesmu "Diskretno" kada su zadrugarke odlučile da je sabotiraju. Opkolile su je i nisu dopuštale da dođe do kadra, onda su se Maca i Teodora pogurale i udarile jedna drugu.

- Ona će mene da gura. Prikrivena prostitutka sa Ćazimove jahte - rekla je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading