Razotkrivena Jelena Pešić: Bila u vezi sa oženjenim čovekom!

Autor:

Zadruga

06.06.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak nije tako nevina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Dok većina zadrugara uglavnom bira reči kada se radi o Jelenu Pešić, smatrajući je damom i pravim prijateljem, Zorica Marković je ovoga puta rešila da razbije celu "lažnu sliku" o ovoj zadrugarki, te ju je sinoć za crnim stolom prilikom nominacija ocrnila kao nikada do sada, dok je za drugog nominovanog Marka Miljkovića imala samo reči hvale.

- Kada sam ušla ovde, imala sam konflikt sa Jelenom Pešić. Jelena je pokušala da mi priđe, ali ja sam to uzela sa dozom rezerve, čak je pokušala da mi proda belu tehniku u pola cene, a dobila je otkaz jer je bila sa oženjenim čovekom, a onda sa 30 godina dođe da gradi karijeru u "Zadruzi". Ja sam poverovala u priču zbog koje je Luna ušla u rijaliti, ona je pravila taj etno kafić, ja razumem njenu rijaliti igri. Ona često spominje svoju prodicu, ja sam sigurna da su to fini ljudi, ali nije mi jasno kako su je naučili da mi izgovori sve što mi je rekla. Ona je jedna podg*zna muva, koja se uvaljuje u rijaliti trojke. Ona pošto je imala vezu sa oženjenim muškarcem, nju zanimaju zauzeti muškarci - započela je priču Zorica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković

- Ona je radila u firmi gde se manipulacija vrlo brzo uči, ali ovo nije firma, ovo je rijaliti zabavnog karaktera. Mnogi su ovde naseli na njenu perfidnost, ona ima lepotu, ali je prazna kao vreća. U tridesetim godinama ona mašta o nekoj voditeljskoj karijeri, umesto da šeta dete. Prvo, nema lepo izražavanje, ona je alkoholičarka koja naskače na muškarce kada popije, jer joj fali k*rac. Ona će do kraja rijalitija da glumi damu, ona će do kraja to raditi, jer ima to držanje i lepotu, ali ke prazna kao vreća. Ona je polovnjača koja glumi, izdržaće ona do kraja, rekla sam da je opasna, ali sada više nije ni opasna, već providna. Mislila sam da je boem, ali ona je ona devojka iz kafana koja se penje po stolovima, koja ujutru smrdi na alkohol - govorila je Markovićka.

- Nisam znala da te toliko boli Jelena Pešić - dobacila je Pešićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading