Nisu svesni kakav ih pakao očekuje: Janjuševa žena ulazi u "Zadrugu", spremna da se obračuna sa Majom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marka Janjuševića uskoro očekuje neprijateno iznenađenje jer se njegova supruga Ena sprema da uđe na imanje u Šimanovcima da raskrinka njega i Maju Marinković. Iako se košarkaš opustio u ljubavi sa ljubavnicom, starletom koja je u "Zadruzi" već treći put, i ne sanja šta će da ih snađe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

Kako Srpski telegraf saznaje, Janjuševa žena dobila je ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, koje je imao do sada.

- Ena je porodična žena. Ona je uvek bila u senci Janjuša, gajila je ćerkicu Krunu i živela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio? Ušao je pred kamere i sjebao im život. Umesto lepog života, naneo im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom - kaže izvor Srpskog telegrafa, a onda nastavlja da otkriva šta će Ena da uradi kad uđe na imanje.

Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš i supruga Ena

- Ona će napraviti haos. Ima da se na Maji slome kola za sve Janjuševe ljubavnice, koje je do sada imao. Ma ima da je izmasakrira verbalno. Ena je školovana žena, za razliku od ove silikonske praznoglave starlete. Javno će da je osramoti za vek vekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ima da joj kaže da je ona samo jedna u nizu, jedna od sto Janjuševih avantura, kao i to da se on uvek vraća kući, njoj i detetu. Ipak, ovoga puta Ena je rešila da nazad nema. Ima da kaže Maji da može da pokupi otpad i da ga slobodno vodi kod Takija, da žive sve troje zajedno. Njoj neradnik više ne treba. Dosta ga je trpela. Propali košarkaš i čovek koji je umesto poštenog rada odabrao da zaradi pare na konto porodične sramote i blama. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo, nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su je obrukali pred celim svetom - završava izvor Telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Enin ulazak se očekuje svakoga dana, a to će se desiti kada se svi najmanje budu nadali. Baš kao kada je Kristina Kija Kockar ušla da rasturi vezu Slobe Radanovića i Lune Ðogani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
makii

06.06.2020 08:35

Sa Majom? Glupost. Treba sa onim njenim bizgovom da rascisti sta ima. Mada iskreno receno ne bi me cudilo da je ovo sve jedna namestena igra.

Brko

06.06.2020 11:35

Kija i Sloba za siromašne.

Domar

06.06.2020 11:48

A ćerka Kruna? Na nju niko ne misli.

Vera

06.06.2020 16:30

Bleda kopija. Lažna svaleracija.