(VIDEO) Miljković podivljao od besa: Skočio preko stola, nasrnuo na Miću - obezbeđenje nije moglo da ga obuzda, ispao neviđeni haos!

Autor:

Zadruga

31.05.2020

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od pitanja novinara u toku protekle večeri u "Zadruzi" dobila je Luna Đogani, a bilo je vezano za sukob sa Lepom Mićom, nakon čega je ona tvrdila da ju je zadrugar uštinuo, što je morala da potvrdi kako bi zadovoljila svog momka Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

Kada je shvatila da je pogrešila, Luna se izvinila Mići, a onda je Miljković ponovo dobio napad besnila.

- Zbog čega se nisi suprostavila Lepom Mići i zbog čega nije Anabela ustala da te brani, kao kada te brani do Marka? - bilo je pitanje za Lunu.

- Mića i ja smo imali razne svađe, nikada me nije fizički napao, ja sam njega stvarno gurnula, on se samo pridržao da ne padne, da li je on to uradio namerno, ili dok me je držao, to on zna, on kaže da nije namerno, ja mu verujem. Ja tu modricu nisam ni vdeila, Marko je video tu modricu. Ne bih o tome ništa ni pričala. Ja njega nisam trebala prva da gurnem, on je stariji čovek, mogla sam da ga povredim. Jeste, u tom trenutku sam osetila kao da me je uštinuo, ja sam rekla Marku, on je poludeo i eto - rekla je Luna.

- Kažeš da te je Mića uštinuo, što se buniš, kada ste Marko i ti prvi nasrnuli na njega? - glasilo je pitanje.

- Ja sam samo htela da ih odvojim, prišla sam Mići i gurnula sam. Ja nisam njega udarila, samo sam ga jače gurnula, on me je uhvatio za ruku. Nisam trebala to, žao mi je, u takvim situacijama se osećam nemoćno. Ne volim kada je Marko blizu u tim fizičkim obračunima. Ja reagujem malo burnije, time samo njemu još više otežavam - dodala je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading