Otkrivena mračna tajna! Gagi Đogani bio sa transvestitom, Anabela sve znala i ćutala: Luna van sebe, napravila haos!

Autor:

Zadruga

30.05.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su za crnim stolom zadrugari izgrali "Igru istine", te su jedni drugima postavljali pitanja, a Gagiju Đoganiju je jedno uputio Mirko Gavrić, koje je izazvalo pravi haos za crnim stolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Pre dva dana smo imali raspravu i ti si izneo tvrdnju da sam ja homoseksualac, ja te sada molim da kažeš ime i prezime muškarca sa kojim sam bio u vezi? - upitao je Mirko.

- Ime? On je pre toga meni rekao da sam ja bio sa nekim muškarcem, iz tog razloga sam ja njemu uzvratio. Evo, sada ja tebi postavljam pitanje, kada sam ja tebi ispričao da sam bio sa muškarcem? - uzvratio je denser, a onda je Mirko počeo da iznosi sve detalje.

- Bili smo na Zlatiboru, bili smo u apartmanu i pričali smo o nekim detaljima koji su bile traumatične, pa posle toga i smešne. Ti si ispričao da si imao vezu sa ženom, ali da nisi znao da je ta žena transvestit, a to je potvrdila i Anabela.

- Tata, je l' se to stvarno desilo? - upitala je Luna.

- Luna, ti stvarno veruješ u ovo? - uzvratio je Gagi Đogani.

- Nije bre. Ti si rekao da si kao klinac, ali da nisi bio sa tom ženom, da se desila greška - dobacila je Anabela i demantovala Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

30.05.2020 17:54

Al' bio je mrak, mrak, al' bio je mrak.