Iva Grgurić pokušala da se ubije: Zadrugarka popila gomilu lekova pred spavanje, morali da razvaljuju vrata!

Autor: Star

Zadruga

30.05.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivu Grgurić mnogi su osudili da u rijalitiju izigrava žrtvu, te da se folira samo da bi dogurala do finala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

Njena drugarica Josipa, međutim, za beogradske medije otkriva da se plaši za nju jer je sklona suicidu! Kako je navela, Iva je već dizala ruku na sebe, a pošto nema šanse da se pomiri sa bivšim za kojim kuka, vrlo je moguće da će opet pokušati da se ubije!

- Iva se malo pogubila u rijalitiju, nema realne emocije, ona je povređena i ušla u Zadrugu, nije prebolela Marinka i kada je čula da se on verio, sve lađe su joj potonule. Ona sad zamišlja kako će da ga vrati, da mu rasturi veridbu, ali od toga nema ništa. A kada shvati da povratka nema, i da mora dalje bez njega, biće opasno! Ona je pre šest godina pokušala da se ubije. Bila je nešto kratko sa nekim momkom, ali se nadala da će se udati za njega. Međutim, on je voleo da menja devojke, nije mu bilo ni na kraj pameti da se skrasi. Ostavio je bez objašnjenja i ona je pala u depresiju”, priča Ivina drugarica, a onda otkriva šokantan događaj.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

- Jedno jutro su me pozvale drugarice i rekle da je Iva u bolnici i da ne znaju da li je živa. Posle sam saznala da je pre spavanja popila veliku količinu lekova i jedva su je spasili jer je zaspala, a našli su je tek ujutru. Sekunde su bile u pitanju da se više nikad ne probudi. Našla je komšinica koja je posumnjala da nešto nije u redu jer je danima nije viđala. Zamolila je sina da razvali vrata i imali su šta da vide! Iva je ležala na podu bez svesti. Jedva se tada izvukla-  priča Ivina drugarica i dodaje za kraj:

- Zato sam u strahu da će ona ponovo progutati lekove i alkohol! O Marinku može samo da sanja, a znam da ga voli i dalje - zabrinuta je Ivina drugarica Josipa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading