Kristijan Golubović žestoko odlepio za Anom Korać, pa napljuvao Davida: Ona svetska riba, šeta pudlicu sa kockastom vilicom!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

30.05.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović biće jedan od učesnika "Zadruge 4", koja startuje od septembra, a već sada zna šta će mu tokom boravka u Beloj kući biti prioritet.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David

 - Rad, red i disciplina, pogotovo higijena! Oni su svi tamo aljkavi ljudi, tako neuredni, prljavi u svakom smislu, kada pogledamo sklop mentalni i fizički - poručio je Kristijan, koji je imao štošta da kaže kada je u pitanju ljubavni par Ana Korać i David Dragojević.

Naime, Kristijan smatra da momak poput Davida nikako ne priliči njoj.

- Ana Korać izgleda kao Koko Šanel koja šeta pudlicu... Bišona šeta, sa kockastom vilicom... Seljačić iz Novog Sada! Ona je svetski lik, namazana, premazana, izlakirana i on je zaista on za nju privezak koji je mnogo lep i sviđa joj se da ga nosi uz ključeve. Mentalni sklop njegov je previše mekan za takvu jednu, ono što se kaže, "rich bitch".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading