(VIDEO) Bolesna igrica Brendona i Orozovića: Gađali se izmetom, dodirivali, a onda i skidali goli!

Autor:

Zadruga

28.05.2020

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je već sumnjivo?

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola i Brendon u akciji

Branislav Radonić Brendon i Nikola Orozović došli su u žestok i jedan drugog su gađali izmetom.

- Ko ti je pretio? Šta pričaš? Radio si mi iza leđa i razlupao si mi kovčeg! Lomio me kofere, zamisli to! Veruj mi da ne želiš sa mnom da se zaj*bavaš! Bezveze besnim? Pristao sam da sa tobom budem na ćao-ćao - rekao je Nikola.

Kako je doživeo nervni slom, Orozović je umrljao Brendona izmetom koji se našao na ekonomskom dvorištu, zbog čega je nastao neviđeni haos.

Želeći da se istušira, Orozović je krenuo u spoljno kupatilo kako bi se istuširao, ali mu Brendon nije dozvolio, zbog čega su počeli da se guraju, šutiraju, a na kraju je Branislav ponovo došao u kontakt sa izmetom.

Nešto kasnije, dok su zadrugari na miru gledali seriju ,,Nemoguća ljubav", koju im je Veliki šef ponovo omogućio, Nikola je zaštitu tražio za crnim stolom, ometajući sve. Znajući da Brendon neće prestati sa provokacija, Orozović je sedeo za crnim stolom, misleći da će cimeri da ga spasu, ali se to nije desilo.

- Poljubi me! To želiš? Želim da te poljubim! Evo sada priznajem! Jako se ložim na tebe! - bio je ironičan Orozović.

Brendon se potom skinuo ispred svih zadrugara, a ono što su svi primetili jeste da se on zacrveneo pred svima. Kako bi dokazao da nema problem, Brendon se skinuo pred svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading