Presurov! Miljković najzad otkrio planove sa Đoganijevom: Sa Lunom ću biti do finala, posle neka se ubije!

Autor: Milica Veljković

Zadruga

29.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković šokirao je milionski auditorijum "Zadruge 3" izjavom da će sa Lunom Đogani izdržati do finala, a onda je ostaviti kada napolju bude otkrio njene laži.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Ovo je teza koja se danima provlačila među zadrugarima, ali i gledaocima, zbog sumnji da je di-džej iz Brusa sa Đoganijevom da bi osigurao sebi visoki plasman.

Marko: Sa Lunom idem na jedno mirno mesto kada izađemo da bih pomogao njoj i nama, da bismo se malo sabrali i krenuli u nekom ispravnom smeru. Ja sam sve sklopio u glavi šta ću raditi napolje. Što se laži tiče, za neke stvari mi je sve ispričala, u dosta stvari sam upućen, ako nešto budem saznao što mi je slagala i prećutala, ja sam već rekao... Nemam problem. Ona je uništila našu vezu. Ako to njoj nešto znači, ja ću biti sa njom ovde do finala, pa neka se posle ubije ako hoće. Šta ja tu više mogu.

Luna: Šta sam ja sada uništila, šta pričaš? Da, postoje laži, bila sam sa još šestoricom, evo saznaćemo ovde sve. Znači ti si sa mnom zbog finala u vezi? To si sada rekao! Sram te bilo, ja da se ubijem.

Luna: Prema meni se ponašaš kao prema kurvi, izvoli, raskini odmah sa mnom

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marko: Što se tiče poverenja, Luna ga i dalje nema. Okej, zbog finala sam sa tobom (obratio se Luni). Što se tiče oprosta, ja sam joj oprostio, zaboravio nisam. Neka ispadnem najveća budala ovde, i ako jesam i ako nisam. Kada izađemo, ako se neke stvari budu potvrdile kao Lunina laž, naravno da će prvi dan posle finala biti dan našeg raskida. Evo to mogu da najavim odmah unapred. Ako uradi dva puta istu grešku, nema razloga da nastavljamo.

Zaljubljena Jelena Pešić gledala ga je skoro nepomično, a bila je pozitivno iznenađena njegovim priznanjem da se kraj veze sa Đoganijevom bliži.

- Postoji sve to, ja tebe ne volim, ja sam kurva i eto ti, da ti bude lakše. Ti hoćeš to! Samo tražiš. Čekaš mirno. Ne možeš da vratiš poverenje jer ga nemaš. Ti sada da čuješ da sam ja bila sa šetoricom, ti bi poverovao u to. Izvoli, raskini odmah sa mnom ako misliš da ću da te lažem bilo šta - zaključila je Luna.

Usledila je svađa ljubavnog para kada je Miljković napomenuo da nije mutav i da, ako je već jednom uhvatio, uhvatiće je opet u laži. Međutim, nije očekivao da je Đoganijeva spremna na to da ne čekaju, već da odmah stave tačku na vezu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur pesničio Minu

Mensur Ajdarpašić iz dana u dan pokazuje veći stepen nasilja prema devojci Mini Vrbaški. Svi zadrugari koji su govorili da se on ohladio od nje izgleda da su bili u pravu, a situacija gde ona njega moli da se pomire, a on je pesnicom udara u glavu, apsolutno ide u prilog tome.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mića: Marko, Gastoz je ka*ao Lunu bolje od tebe

Lepi Mića Miljkovića je provocirao i zvao ga pogrdnim imenima, aludirajući da je rogonja što je prešao preko priče sa Lunom i Gastozom, dok je Nenada okarakterisao kao boljeg ljubavnika.

- Pozdrav za Gastoza! Pozdrav za Galeta! Gale, majstore! Mrš, pseto! Je*em li ti mater u pi*ku! Rogonja, rogonja! Tako se ponašate kada vam Gastoz je*e devojku! Nije ga hvatala za ruku, nego za ku*ac! Kako ka*a Gale - govorio je Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vujke

29.05.2020 12:28

Marko Miljković izjavio da će sa Lunom Đogani izdržati do finala, a onda je ostaviti kada napolju bude otkrio njene laži. A laži će biti bezbroj.