I nju su sada upleli u sve: Gagi i Anabela ponovo ušli u klinč, Atijasova pomenula Natašu Bekvalac!

Autor:

Zadruga

28.05.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I "novosadska barbika" je tema u Zadruzi!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi i Anabela

Anabela Atijas je izjavila da je trebalo da prijavi Gagija Đoganija policiji i socijalnoj službi. Poslala poruku svim ženama, a dotakla se i Nataše Bekvalac.

- Meni Gagi izgleda kao da se ne kaje, Luna mu je nekoliko puta rekla da ne treba to da radi. Danas sam to komentarisala Milane, ja ne mogu da imam lepo mišljenje - rekla je Matora.

- Ona da ti da razloga, ti bi nju opet udario! - rekao je Marko Đedović, zbog čega je ušao u sukob sa Lunom, koja mu je zapretila.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Nataša Bekvalac

- Da sam htela, isprebijala bih te - rekla je Anabela.

- Molim vas, hoću da kažem nešto! Imam potrebu, posle svega ovoga, sve je otišlo predaleko! Ja se osećam krivom, jer nisam ništa radila, jer sam trpela i ćutala nasilje, zbog toga je ovo dete ovako. Ali ja nisam kriva, jer je mene neko doveo do toga da ja trpim, trebala sam da odem u policiju da ga prijavim, da ga prijavim u socijalnom, e tad bi moja deca bila normalna. On ih je drogiran vodio sa dilerima i narkomanima! Kao što je Nataša Bekvalac uradila, tako si i ti trebao - samo po pola sata da vidiš svoje dete - povikala je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mika

28.05.2020 17:42

To bi bilo pravilno.