Adam Đogani sprema tužbu protiv Anabele: Za sve neistine o mojoj majci odgovaraće na sudu!

Autor: Irena KARIĆ

Zadruga

28.05.2020

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani, bivši učesnik "Zadruge 2" za portal Republika.rs otkriva da će večeras podneti tužbu protiv Anabele Atijas, koja je u emisiji uživo iznela informacije da mu je majka prodata kao belo roblje i dovedena sa Kosova kao kupljena šesnaestogodišnja devojčica, koja je pobegla iz kuće zbog maltretiranja i porodičnog nasilja koje je pretrpela od strane Adamovog oca, Daria Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

U večerašnjem uključenju uživo putem Instagrama Adam će razgovarati sa svojom majkom koja će istinu o svemu izneti kroz odgovore na Adamova pitanja.  U razgovoru sa Adamom saznajemo da njegova majka neće znati sa kojim ciljem joj postavlja ta pitanja, te će prave informacije isplivati na videlo. 

-Moja majka i otac su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na Kosovu. Nikada nije preživela nasilje, niti ju je moj otac tukao, kako tvrdi Anabela. Moji se jednostavno nisu slagali i razišli su se mirnim putem. Imao sam tri i po godine kada je majka za vreme bombardovanja 1999. godine napustila Srbiju i krenula za Nemačku sa svojom porodicom. Dogovorila se sa mojim ocem da ja ostanem u Srbiji jer nije znala kako će se snaći u velikom gradu daleko od Srbije. Tek kad sam napunio 11 godina mogao sam da je vidim. Volim svoju majku i ona nije loša osoba. Jednostavno nas je razdvojilo ratno stanje i snalaženje za život - otkriva nam Adam i dodaje da je majka stalno pitala za njega, ali da nije mogao da dodje u Nemačku jer su sve granice bile zatvorene:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Bilo je ratno stanje, moj otac i tetka Nađa su bili uz mene sve vreme mog odrastanja. Majka me nikada nije zapostavila niti napustila bez da zna da li sam gladan i na sigurnom. Moji roditelji su se razišli mirnim i civilizovanim putem. Anabela je iznela gnusne laži da su Đoganijevi nasilnička porodica, te da mi je majka pobegla od kuće, da je prebijena i da su je maltetirali. Ništa što je iznela u javnost nije istina i za to će odgovarati na sudu - rekao nam je Adam Đogani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading