Ista Dragana Mitar?! Bivši zadrugarkin muž uhvaćen s novom devojkom!

Autor: alo

Zadruga

27.05.2020

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar je izašla iz prošle sezone "Zadruge" sa namerom da ponovo pokuša da sačuva brak sa suprugom Sinšom Dragutinovićem.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša

Ipak, nakon toga ona je objavila da se razvodi, a ubrzo je usledio i incident kada ju je on izbacivao iz stana. Dragana je nakon toga podnela papire za razvod, a o njihovim nesuglasicama u braku i torturi koju joj je on prema njenim rečima priredio, progovorila je u emisiji. 

Nakon toga je usledila i treća sezona "Zadruge" u koju je Dragana ušla sa ljubavnikom Edisom Fetićem. Njih dvoje su još uvek tamo, iako je sudbina njihove veze neizvesna, jer se često svađaju. Jedno je sigurno, a to je da su oboje još zakonski venčani jer brakorazvodni postupak nije okončan u oba slučaja.

Bivši Draganin muž danas je uhvaćen na ulicama Beograda sa svojom novom devojkom. Njega je uslikala jedna novinarska ekipa, a dalo se primetiti i da Sinišina nova ljubav veoma liči na Draganu Mitar, njegovu još uvek suprugu. Da li on to traži Draganu u drugim ženama? Vreme će pokazati!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading