(VIDEO) Janjuš progovorio o se*su sa Majom pred milionima: Bio sam više nego dobar...!

Autor:

Zadruga

27.05.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je danas gostovao u emisiji "Radio Amnezija", koju vode Bane Čolak i Bora Santana, te progovorio na čuveno pitanje o intimnim odnosima sa Majom Marinković.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Nije ona razlog, problem je bila zalagaonica, kada sam ja založio patike, a Maca mi rekao da sam se upravo u tim patikama ljubio. Dao bih ja patike i za 4.000, ali kada je rekao da bih ja njih dao za 2.000, ali ja sam se tada iznervirao, odlučio sam da ne idema žurku, žao mi je, ali uskoro će rođendan Velikog šefa - govorio je Janjuš, te onda prokomentarisao Majin odlazak kod Drveta mudosti.

- Ne interesuje me šta je Maja pričala kod Drveta. Vidim da ona mene stalno komentariše, ja nju neću više spominjati, izdržaću do kraja, jedva čekam. Ja sam se iznervirao jer znam kako moja žena reaguje kada je neko slika, ona ne voli da daje izjave. Ona zna da je nešto namešteno, nešto nije. Ja jesam pravio neke greške, porazgovaraćemo kada izađemo o njima. Mnogo razmišljam o svojim greškama, žao mi je što dajem povoda, ali ovde se stvari jednostavno dese - objašnjavao je Janjušević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar je prokomentarisao i da li će se javiti Majinom ocu Takiju kada napusti rijaliti.

- Ne zanima me niko, ja ću popričati sam sa sobom, prema tom devojkom sam bio više nego dobar. Ne zanimaju me ni očevi, ni majke, zanima me moja porodica. Boriću se do kraja, baš hoću. Ja s*ks u rijalitiju nisam imao! Nisam ja ljut samo zbog nje, imam ja više razloga što sam nervozan, neki ljudi znaju o čemu je reć - istakao je zadrugar.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

27.05.2020 21:40

Janjuševiću sve namešteno. Svi prihvatili Majine laži bez dokaza.

Branko

28.05.2020 11:01

@Rade - Sramno se ponašaju zadrugari, voditelji i Produkcija Pinka.