Đuričić ovo neće podneti, pobeći će čim ih bude video: Evo ko će ući u "Zadrugu 4"!

Autor: Alo

Zadruga

27.05.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je odjeknula vest da će bivši zadrugar Miki Đuričić, koji je u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" diskvalifikovan, jer je udario Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, ponovo postati učesnik u novoj četvrtoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

Produkcija je nakon odslužene kazne, jer je Đuričić godinu dana bio u kući sa nanogicom, odlučila da mu pruži još jednu šansu. 

Spekulisalo se da Toma Panić ulazi u "Zadrugu" zajedno sa Nadeždom i bebom, a on je sada otkrio planove u vezi ovog angažmana.

- Ukoliko dobijem dobru ponudu, ulazim u "Zadrugu". Zašto da ne zaradim neki dodatni novac za porodicu, ali Nadežda i beba ne ulaze, nema šanse da se to dogodi. Ja sam zaštitnički nastrojen prema njima, nismo mi Kulići - rekao je Toma.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Toma Panić

Kako će izgledati susret Mikija Đuričića i Tome Panića, ukoliko on bude učestvovao u novoj sezoni? Ostaje da vidimo. Obojica su poznati po tome što su temperamentni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading