(VIDEO) Šok za sve! Kristijan Golubović i Miki Đuričić uhapšeni?!

Autor:

Zadruga

27.05.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je zvanično potvrđeno da će Kristijan Golubobović i Miki Đuričić biti učesnici predstojeće, četvrte sezone "Zadruge", domaća javnost ne prestaje da priča o njima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan i Miki

Miki i Kristijan su bili gosti u emisiji "Amidži šou" gde su pokazali da kao budući učesnici "Zadruge 4" nemaju nameru da se sukobljavaju. Šta više, oni su čak i dobri drugari pa su jednom i bili zajedno privedeni. Tim povodom Ognjen im je postavio pitanje da li je to tačno, na šta je Kristijan odgovorio:

- Pa došla je policija zbog dečka iz mog obezbeđenja jer nije imao ličnu kartu. Tada je bila i moja supruga službena i mi smo bili gosti kod Mikija gde je radio. Mi smo otišli i sad vidimo da se šunjaju policajci oko katedrale, oće oni nas da startuju, verovatno da vide da li imamo pištolje. Ovaj (Miki) je stavio kačket, kao da igra golf za australijski tim.

Miki je zatim dodao:

- I on kaže njima: "Alo bre, pa to je Miki iz Kupinova, kako ne znaš za njega!"

Kristijan je dodao da je policajac prokomentarisao kako mu Miki izgleda kao neki opasan tim, na šta je Miki rekao da to nije tačno i ispričao pravu istinu. Njih dvojica su, naime bili na jednom salašu gde su se upoznali i proveli zajedno tri dana.

Nastavak možete pogledati u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

27.05.2020 13:04

Kriminalce i treba hapsiti.