JANJUŠ OVO RADI S LJUBAVNICOM?!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.10.2017

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš srećno je oženjen već nekoliko godina, a do sada nije imao blizak susret ni sa jednom zadrugarkom, te je time ostavio utisak privrženog i vernog supruga.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević Janjuš

Danas je, tokom dana, razgovarao sa Mikijem Đuričićem i Jelenom Golubović i tada se svako izjašnjavao o tome šta je za njega najlepši osećaj u životu. Jelena je tada priznala da je za nju najlepši osećaj kada ima seksualni odnos, dok je za Mikija to momenat kada stigne u toalet nakon dugog čekanja.

- Za mene je najlepši osećaj kada imaš devojku ili ženu i dođe ti ljubavnica i vi odradite šta imate i ona ode i posle 10 minuta ti dođe žena. Znači ona dođe, a ti nisi imao pojma da treba da dođe i izvučeš se za dlaku - izjavio je Janjuš.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović

Mikiju i Jeleni nije bilo jasno o čemu Janjuš govori s obzirom na to da znaju da je u braku. Janjuš se pravdao da ne govori iz ličnog iskustva, ali niko mu nije poverovao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading