Miona Jovanović otkriva: Miljković stane pored Lune, a gleda preko ramena u Jelenu!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

26.05.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović napustila je rijaliti "Zadruga 3" pred sam kraj takmičenja, a kako je sama rekla volela bi da je i sada tamo, jer se prema njenim rečima rijaltii tek sada dešava kada kočnice zadrugarima popuštaju, a psihološki momenat je sve teži.

RepublikaFoto: RTV Pink
Miona Jovanović

Ona je boraveći u Imaginarijumu primetila da među Markom Miljkovićem i Jelenom Pešić postoje varnice, da on nju preko Luninog ramena posmatra kada ona ne primeti. Ipak, ženska intuicija je čudna stvar, pa pevačica smatra da je ljubomora apsolutno opravdana i da ne treba da se ponižava i moli za ljubav.

Kako je na slobodi? Jel ti nedostaje nešto ili neko iz Zadruge?

- Lepo mi je, uživam. Gledam klipove, zanima me kako se dalje odvijaju neke situacije, volela bih da sam tamo, vidim da tek sada kreće haos.

Šta je ono što gledaoci nisu videli preko malih ekrana? Da li ti je nekoga žao?

- Nije mi nikoga žao, kao što je preko klipova isto je tako i uživo, sami su tražili, sami su i dobili.

Kada to kažeš jel misliš na Lunu?

Da, na nju mislim, to njeno ponašanje, sama je izazvala kod majke taj bes. Videla sam da se na žurki napila, Marko je tako odreagovao, ali Luna treba da se sabere i samo je trebala drugačije. Mislim da kada izađu da tu neće biti ništa. Što se tiče Jelene Pešić tu definitivno postoje neke varnice, ja sam videla i sa njegove i sa njene strane. Uhvatila sam joj pogled, kada je Jelena poslala pivo za vreme žurke, to se nije ni primetilo, ali ja sam videla. On stane pored Lune, a gleda preko ramena u Jelenu. Iako je Marko uverava, i iako ima tu ljubavi nije to dovoljno jako. Pa ja da sam na Luninom mestu, ja bih katastrofa reagovala, to se oseća, to je ženska intuicija. Ona vidi neke stvari, i normalno da ne može da pređe preko toga. Ona ga moli, treba da ga pusti, a ne da se ponižava.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miona Jovanović

Kako ti se čini odnos Anabele i Lune?

- Ne sviđa mi se Lunino ponašanje prema majci, bahata je, bezobrazna, nema empatiju. Kapiram ja i Anabelu, ona je navikla da je njena ćerka umiljata, da joj sve priča, da nemaju tajni. Teško joj je palo što se priklonila Marku, kao da se na neki način odvojila od majke.

Kada si izašla da li se čula sa Vladimirom Tomovićem, Lukom Belićem?

- Vladimir niti mi se javljao, niti ja njemu. To je bilo pa prošlo, rijaliti, početak. On i ja smo se zaigrali rijalitija. A što se tiče Luke, on je više bio taj koji je potencirao nešto. Ja sam htela da skrenem misli, nisam imala u planu ništa. Sa njegove strane je bilo foliranje, nije blo iskreno. Sve je bila šala, pokušavao je na silu sve.

Kako ti se čini veza Filipa Đukića i Ive

- Izgleda mi da Iva vrti Filipa, manaipuliše njime. On nju ne želi da ostavi na miru, ubeđuje je da ima emocije, da ona ne želi sebi da prizna da je njena veza napolju prošlost. Ona sve negira, onda se vrati njemu. Ni meni više nisu jasni, ponižavaju se, ne znam ni ko koga više, videla sam kada je plakala. Ma njih dvoje se zamlaćuju.

Da li je Karić zaista zaljubljen u Šopićku?

- Veću emociju sam videla sa Karićeve strane prema Jeleni, nego prema Šopićki, iskreno. Jesu slatki oni zajedno, ali zeljni su pažnje pa su se zato i spojili, ništa konkretno. Raskidaju posle rijalitija, nije to to.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miona Jovanović

Veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića?

- Bolesna ljubav, poslednjih nekoliko dana sam pričala sa njima, Mensur je stvarno voli, i on njoj isto znači. Ne mogu da se otkače jedno od drugog, ali raspadaju se, propadaju jedno pored drugog.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, šta se tu dešava?

- Evo ja sada kada sam čula da je ona progovorila bila sam u šoku! Rekla sam Hvala Bogu Majo, reci nešto. Hvala Bogu pa je rekla za ženu da će se razvesti, trebala je do sada 300 puta da kaže. Sa njene strane izgleda mi kao kalkulacija da se približi kraju rijalitija, ona je i ranije učestvovala pa zna kako to ide. Ona je predstavljena u jako lošem svetlu, po njoj je bila paljba osuta najviše, pokušava da se izvuče sada. Ako je na početku krenula tako, neka pusti da su krivi i ona i on. Imala je stav, sada je posustala, ne mogu da verujem da tako sada priča o čoveku koji je tako dugo i čivao, i štitio i brinuo o njoj. Ali eto rijaliti joj je izgleda bitniji sad, pa se pere. A što se Janjuša tiče, on je profil osobe koja će da ćuti, ili da prebaci sve na sprdnju, ili da prebaci na Maju. Plašim se da ne napravi neku glupost, da ne bude diskvalifikovan, on je i bio u depresiji, a to što je sada došlo do te situacije da se posvađaju, ne znam da li je to bio neki krah ili je to i dalje emocija. Mislila sam da ima nešto među njima, ali možda je samo bio strah, mada ne bi je toliko dugo branio i čuvao. Evo, verujte mi da ni ja više ne znam.

Da li je istina da je Maja kleptoman, mnogi zadrugari su je tako prozvali?

- Ja sam je prva prozivala da je kleptoman, videla sam stvari koje je Luna nosila prošle godine, to sve stoji kod nje. Kada joj je to Luna rekla, Maja je odmah prestala da ih nosi, ne deluje mi da je to slučajno. Anine (Ana Korać) štikle su nađene kod Maje u džaku, a pričala je slučajno su se tu našle. Minđuše koje sam ja nosila ona je stavila, preturala je po garderobi. Kada Ana i David naprave palačinke, ona ih koristi, sakrije se i jede, skloni se, maže Anina mleka za tela. To su sve banalne stvari, ali istina je da je uzimala, štikle, stvari, minđuše, to je sigurno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miona Jovanović

Je l' Mima Živković zaljubljena u tebe?

- Ona previše srčano sklapa drugarstva, ne znam kako to izgleda kada je devojka zaljubljena u devojku. Videla sam u klipovima da me brani, mislim da je samo previše predani prijatelj. Čula sam da se poljubila sa nekim devojkama napolju, ali sa mnom nikada nije ništa pokušala, malo je prema meni imala više zaštitinički stav. Ja bih pobegla bez traga i glasa da je pokušala da me poljubi, nikada žene koje vole žene nisu pokušavale kod mene, ali možda imam nešto što ih privlači. Čudno mi je bilo kada ona često ume da kaže: "Ova osoba mi je gej". Kao da primećuje te stvari, ja na primer ne, ali ona je dosta i putovala, pa ima iskustva.

Da li ćete se družiti kada bude i ona izašla iz rijalitija?

- Nadam se da će se ona unormaliti kada bude izašla. Nekada sam joj bila teška kada mi da savet, a nekada mi je bila kao mama i tata, nekada mi je zvocala i samo sam htela da se sklonim, da iskuliram. Videćemo. Ja sam nastavila da se čujem sa Ivanom Krunić, Kendijem, Natašom Radan, Filipom Reljićem itd.

Šta planiraš posle Zadruge?

- Razmišljala sam da snimim pesmu, ali dok odmorim malo, pa ću da se bacim na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

28.05.2020 11:15

Jeste, jeste. Tačno se vidi njegov pogled kao sunčev zrak u mraku. Treba mu zatvoriti bar jedno oko.