(VIDEO) Sprema se neviđeni haos! Miljković nije skidao oka sa Pešićeve u izolaciji, ona sa sobom ponela nešto što samo oni znaju!

Autor:

Zadruga

26.05.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljeni vođa Maja Marinković za nove potrčke postavila je Jelenu Pešić i Marka Miljkovića, jer je Pešićeva glavni razlog mnogobrojih svađa Miljkovića i njegove devojkom Lune Đogani

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko i Jelena

Naime, Đoganijeva ovoga puta nije ispratila svog momka u izolaciju, niti mu pomogla da prebaci stvari, a Miljković nije mogao da sakrije poglede dok je iščekivao kada će se Pešićeva pojaviti na vratila izolacije. 

Naime, Pešićeva je sledila Marka na putu ka izolaciju, a iako nisu razgovarali, Marko je čak nekoliko puta ustajao kako bi video gde je i šta radi Jelena Pešić, sa kojom je otpočeo priču, koju je prekinula Lunu kada je ušla u rijaliti.

Ono što će mnogima zapasti za oko je to da je Pešićeva ponela ljubičastu posteljinu, a fanovi vrlo dobro znaju da to njihova boja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JaPaja

27.05.2020 06:30

Još samo napišite da ste autori onog "testa inteligencije" sa kravama, bikovima i teladima pa da znamo koliki vam je intelektni kapacitet.