(FOTO) Odjeknulo kao bomba! Poznata pevačica i legendarni fudbaler ulaze u Zadrugu 4: Pokidaće Mikija Đuričića i Kristijana Golubovića!

Autor: Informer

Zadruga

26.05.2020

08:30 >> 08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković i Saša Đani Ćurčić navodno će biti zvezde "Zadruge 4". Pevačica i bivši fudbaler privode kraju pregovore, a naredne nedelje bi trebalo da potpišu ugovor i nađu se među 40 drugih učesnika.

RepublikaFoto: Promo foto

Folkerka je pobedila na "farmi 3", a sportista u rijalitiju "Veliki brat", a dve godine kasnije je učestvovao i u "Farmi".

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kaća Živković

- Kaća i Đani su bili na pregovorima za "Zadrugu 4" i prezadovoljni su uslovima koje su ponudili čelnici Pinka, pogotovo honorarom. Ostalo je još samo da potpišu ugovor - priča izvor.

RepublikaFoto: Starsport
Đani Ćurčić

- Pre "Farme" imala sam baš malo posla. Saša Popović me je ubedio da uđem u rijaliti da mi karijera ne bi propala i to je bio pun pogodak! Sada ne bih ulazila zbog karijere, već da me publika upozna - rekla je Kaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jan

26.05.2020 13:18

Poznati su nam kao loši rijaliti igrači.