Ko mu je dozvolio da unese to?? Krunićka zapazila da je Mirko Gavrić prekršio osnovno pravilo, pa napravila haos!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

25.05.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak bivših zadrugara Mirka Gavrića i Ivane Krunić izazvao je dosta komentara, što pozitivnih što negativnih, ali ovaj postupak produkcije svakako nikoga nije ostavio ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Ono što je iznerviralo bivšu zadrugarku Jelenu Krunić je postupak Mirka Gavrića po samom njegovom povratku u raspravi sa Markom Miljkovićem kada mu je vratio 2.000 dinara za stolom.

- Čovek puca iz prazne puške, a jedina fora, mada mu je propala ta fora, jer ne znam ko mu je dozvolio da unese to? On ustaje i daje Marku 2.000 dinara, a Marko ga oduvao ono u fazonu "Hvala, brate, fali mi i za benzin" - prokomentarisala je Krunićeva za naš portal "Srbija Danas".

RepublikaFoto: RTV Pink
Jelena Krunić

Da podsetimo, zadrugarima je zabranjeno da unose novac u Imaginarijum, jer im Veliki šef daje budžete na nedeljnom nivou, koje raspoređuje vođa i to su novčanice isključivo od 10 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading