(FOTO) Voleo je više nego ijednu, a nikada je nije imao: Miki je bio zaljubljen u ćerku ovog imućnog čoveka, šokiraćete se kad vidite ko je u pitanju!

Autor: Puls Online

Zadruga

24.05.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je nedavno potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4", a osuđen je i na nanogicu zbog nasilja u "Zadruzi 2", a malo ko zna da je u prošlosti voleo ćerku bogatog čoveka.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Miki Đuričić

Naime, Mikiju je za vreme učešća u "Farmi" za oko zapala pevačica Aleksandra Džidža Stojković, ćerka čuvenog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, ali kako ona nije prihvatila udvaranje, nije došlo do romanse.

RepublikaFoto: Republika
Džidža

Đuričić je priznao da je gajio osećanja prema Džidži, ali kako ta ljubav nije uspela, sa njom će ostati u prijateljskim odnosima.

– Priznajem da je na početku bilo nekog zaljubljivanja jer su mi osećanja bila pomešana zbog zatvorenog prostora i posebnih psihičkih uslova, ali kasnije sam shvatio da to nije to. Džidžu volim, cenim i poštujem i nastavićemo da se družimo kada izađe iz rijalitija, kao brat i sestra – rekao je on tada medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading