Anabela skočila od sreće: Od večeras je ON novi takmičar "Zadruge"!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević su se pozdravili sa Mirkom Gavrićem i on je krenuo ka Beloj kući, a kada su ga zadrugari ugledali, počeli su da vrište kao nikad do sad.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ulazak Mirka Gavrića

Prva je u zagrljaj Mirku pala Anabela Atijas, a zatim redom i ostali zadrugari. Mirko je obećao da će pomiriti Taru Simov i Mateju Matijevića.

- Plašim se da ti se javim - rekla je Luna.

- Mnogo toga imamo da pričamo - odgovorio je Mirko.

- Hvala, Velikom šefu. Nijedna sezona nije snimana kao ova, napolju se čuje sve! Znam ko krade, ko podvaljuje. Svaki put kada pominjete ugovor, bićete kažnjeni bez obaveštenja, jer je to strogo čuvana tajna. Anabela, došao sam da ti pružim podršku. Nisi potpuno sama, tu si ti Mića, Tara, Karić, Šopićka, to su moji ljudi - rekao je Mirko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

- Majo, tebi ću noge da polomim... Ono što si radila... Sve postoji, svaki klip postoji. Čuo sam se i sa Takijem. Neke sam tužio, neki imaju trostruke tužbe, neki dvostruke. Parice koje ste zaradili, zaradili ste za mene. Milan Petković je snimio pesmu "22", oborila je sve rekorde, ispunili smo Stefane tvoj san. I dan danas je u trendingu. To mi je najteži životni zadatak... - rekao je Mirko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading