Šok! Rascopala mu arkadu kriglom! Kristijan doživeo tešku nezgodu!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjoj emisiji "Magazin In", gostovali su Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević, za koje se špekulisalo da su bili navodno u ljubavnoj vezi dok su boravili u rijalitiju "Farma".

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

Tom prilikom, Kristijan je izneo detalje iz svog privatnog života, te pomenuo i bivšu devojku i svađu sa njom, kada je krenuo da istetovira njeno ime:

- Neke sam patike vezivao, toga se sećam i gađala me kriglom pravo u glavu. Kupio sam ovalni televizor, tada je koštao 11.000 evra. Krenuo sam da istetoviram njeno ime, to me je povredilo. Ka Novom Sadu je trebalo da krenemo, ja da zapertlam pertlu, ona mi rasekla arkadu... Bilo je zameranje klasično, biće ovako, biće onako. Kod mene su tu svađe ni oko čega. Zašto je čaša ovako, a ne onako. Ja kako sam zapertlavao pertlu, samo sam je onako malo pertlom i tako. Posle sam probao da je poljubim, da je smirim... Onda sam otišao u Novi Sad i preko leđa istetovirao - Kristijan. Nećeš me, e onda zdravo - ispričao je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading