(ŠOK FOTO) Uhvaćena- isplivao dokaz, sve crno na belo! Luna koristi telefon u Zadruzi i dobija sve informacije iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

23.05.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se mesecima već provlači po domaćim medijima zbog sukoba sa Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem, kao i sukobom sa svojim momkom Markom Miljkovićem, te je u par navrata bilo pominjanja da ima informacije iz spoljnog sveta, jer je zadrugarima govorila o karantinu zbog pandemije korona virusa, a kako bi to znala da joj to neko spolja nije rekao, međutim, to su samo nagađanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna

Svako ko ima broj telefona Đoganijeve, mogao je da vidi ovaj mali detalj, koji govori da Luna prima informacije iz spoljnog sveta, tačnije da koristi telefon:

Luna je na Vajberu zadnji put viđena pre 15 dana, 8. maja.

Pitanje je sad, da li neko koristi umesto nje telefon, a zadnje što znamo je da je Anabela rekla uživo u emisiji da je Lunin telefon kod nje bio pred ulazak. Sad kada je i Atijasova u rijalitiju, pitanje je ko koristi telefon, Luna ili neko drugi? 

Isto tako, pojavio se video, kada je Đoganijeva bila pripita, pa je Marku rekla da je dobila informacije vezano za Manuela Stojanovića i pokazala rukom kao da drži slušalicu, pogledajte video (2:45):

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

23.05.2020 20:47

Ma svi imaju sveže informacije iz spoljašnjeg sveta.