Đogani otkrio na koga je ćerka psihički labilna: Luna je nasledila ludilo od Anabele!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani konačno progovorio kakva je njegova bivša žena Anabela Atijas bila u mladosti, pa rekao da je radila iste stvari koje danas radi njihova ćerka Luna kada je u nervnom rastrojstvu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Zadrugarima su pušten snimak pijane blogerke kako se baca po podu, histeriše, psuje i bije se sa Markom Miljkovićem dok on sedi na njoj i pokušava da se smiri. Njeni najbliži su odmah dobili priliku da prokomentarišu.

Gagi: Vidi ovo! Strašno! Više alkohol u životu da nisi uzela! Luna je kriva ovde za sve. Bojim se, ne znam... Mi smo o ovome pričali dosta dugo i napolju smo pričali o njenim napadima. Ja nisam smirivao Anabelu batinama, ovo je slika i prilika kakva je Anabela bila prema meni! Anabela je ista bila prema meni kao Luna, zato sam izašao iz braka! Ovakav sam brak ja imao! Moljakala je za ljubav, šamarala me je.

Marko: Blam nad blamovima. Čovek kad nije pri svesti ne može da priča ono što misli. Ja se skoro svega ovog sećam. Ružno stvarno izgleda ovo deranje. Katastrofa! Ružno je, nemam šta da kažem. Ne mogu da joj zamerim šta god da je pričala. Treba da vidimo blam i sramotu.

Luna: Sramota me je stvarno. Iznerviralo me je to nešto, bila je neka pesma... Ja se ne sećam. Napravila sam haos, pre toga sam vrištala zbog čaše. Sramota me je.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Đoganijeva je nakon ovoga pobegla napolje da ne gleda svoju sramotu, a onda je i njena mama dala svoj sud. Ona je, kao i do sada, okrivila Marka.

Anabela: Verovatno bi kod kuće televizor opet nastradao. Ja sam spavala u krevetu kada su se oni posvađali. Mislim da je Marko bio pregrub, trebao je da joj ispuni tu želju. Ne opravdavam ovo njihovo ponašanje. Ovo je slika i prilika njihove veze.

Gagi: Marko je dao sve od sebe da je smiri. Bog nije mogao tu da pomogne. Mislim da je ovo ponašanje prenela Luni, ona je isto ovako radila. Ti si se ponašala kao Luna. Anabela je mene moljakala, bacala se na kolena godinama, ja svoje dete nisam tako vaspitavao.

Anabela: Aplauz! Aplauz! Ja nisam bolesna, on je narkoman. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading