Gubio je glavu za njom: Miki danas očekuje dete a nekada je bio ludo zaljubljen u ćerku poznatog kompozitora!

Autor:

Zadruga

22.05.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je nedavno potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4", a osuđen je i na nanogicu zbog nasilja u "Zadruzi 2", a malo ko zna da je u prošlosti voleo ćerku bogatog čoveka.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

Naime, Mikiju je za vreme učešća u "Farmi" za oko zapala pevačica Aleksandra Džidža Stojković, ćerka čuvenog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, ali kako ona nije prihvatila udvaranje, nije došlo do romanse.

Đuričić je priznao da je gajio osećanja prema Džidži, ali kako ta ljubav nije uspela, sa njom će ostati u prijateljskim odnosima.

- Priznajem da je na početku bilo nekog zaljubljivanja jer su mi osećanja bila pomešana zbog zatvorenog prostora i posebnih psihičkih uslova, ali kasnije sam shvatio da to nije to. Džidžu volim, cenim i poštujem i nastavićemo da se družimo kada izađe iz rijalitija, kao brat i sestra - rekao je on tada medijima.

RepublikaFoto: instagram.com/dzidza.official
Džidža Stojković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading