(VIDEO) Jelena priznala ljubav! "Zaljubljena sam u Marka": Ne želi da staje na put njegovoj i Luninoj sreći, a onda se izjasnio i on!

Autor:

Zadruga

22.05.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao Luna - Marko - Jelena ponovo je zatresao celu Belu kuću "Zadruge", kada je Pešićeva ustala pa istakla kako brani Miljkovića upravo zbog toga što je zaljubljena u njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Jelena je kroz osmeh napravila pravi lom usred izlaganja, jer više nije mogla da ćuti na nagovore da zbog svojih emocija stoji na putu sreće Đoganijeve i njenog dečka.

- Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić - glasilo je pitanje publike za Lunu, koja je momentalno stala u odbrambeni stav.

- Nisam ništa rekla što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo... Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom - sigurna je bila ona.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Marko i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu...- nastavio je voditelj.

- Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi - rekao je on, pa se iznenađena Pešićeva nadovezala.

- Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim - rekla je ona s osmehom, a rijaliti cimeri pozdravili su je ovacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading