(VIDEO) Obećao mi je da će mi napraviti bebu! Povređena Maja otvorila dušu i otkrila sve detalje afere sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

21.05.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" poseban akcenat milionski auditorijum Televizije Pink i "Zadruge 3" stavio je na odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića. Podsetimo, Maja je ranije u radio emisiji "Amnezija" priznala da su ona i Janjuš imali nešto više od prijateljstva i da je bilo maženja i ljubljenja pod jorganom, kao i da joj je košarkaš obećao da će se razvesti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

Pitanje za Maju istinu, da li si se ljubila sa Janjušem u garderoberu - zanimalo je gledoce.

Jesam, mnogo se kajem zbog svega, to nije bilo jedno, bilo je više puta. Mnogo mi je krivo što sam dozvolila sebi da to uradim i da povredim neke ljude napolju. Ponele su me emocije i to što mi je pričao. Izvinila sam danas što sam osuđivala Lunu i Šopićku, mislila sam da to meni ne može da se desi. Priznala sam sve, nisam mogla više da trpim u sebi, to je apsolutna istina. Postoji još dosta toga i iskreno se kajem zbog toga. U garderoberu smo se ljubili, to je istina - rekla je Maja, dok se Marko ogradio govoreći da ništa neće pričati na ovu temu.

Ja s tobom nemam šta više da komuniciram, nemam potrebu da te štitim i kanalim sebe. Ti si taj koji je mene izdao kao čoveka. Mene je sinoć to pogodilo, kao što su me pogodile mnoge situacije. Da, pričao mi je sto puta da je zaljubljen u mene. Mogu odgovorno da odem na poligraf i kažem sve. Rekao mi je da za deset godina života nije zavoleo tako neku osobu, da sam ja njegova ljubav. Rekao mi je: "Sto posto ću se razvesti kada izađem, ja tebe volim!". On je meni pričao da jedva čeka da izađemo, da se neće odvajati od mene, govorio je da me voli kao Boga, da sam ga dovela do ludila - nastavila je sinoć Maja.

Nikada u životu nisam rekao da ću da se razvedem - dobacio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading