(VIDEO 18+) Zumiran kadar! Maja Marinković gola navodi na greh: Ove ogromne lopte je Janjuš imao priliku da pipa!

Autor:

Zadruga

21.05.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković priznala je sinoć sve šta se dešavalo između Marka Janjuševića Janjuša i nje, kao i da joj je ovaj oženjeni zadrugar obećao da će okončati svoj brak sa suprugom Enom kada izađe iz rijaliti programa "Zadruga". Maja je istakla i da joj je Janjuš poručio da se u nju zaljubio kao nikad do sad, a bilo je reči i o bebi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Ovo priznanje bilo je jedna od glavnih tema tokom emisije "Pitanja gledalaca" koja je bila večeras, a Janjušević je tada izjavio kako se samo šalio da će se razvesti. Posle emisije, Maja je priznala Lepom Mići da se oseća lakše nakon svega što je rekla.

- Ja sam samo rekla onako kako jeste - izjavila je Maja.

Posle ove izjave Maja je otišla u garderober gde je skinula sve sa sebe, a u prvi planu su do izražaja došle njene velike grudi, kao i vitko telo u čemu je Janjuš imao priliku da uživa s obzirom na to da je ona rekla da su bili intimni ispod pokrivača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

21.05.2020 17:22

Ne svidja mi se ni telesno ni kao ličnost.