Srpski telegraf u poseti Mikiju Đuričiću po puštanju na slobodu: U zatvoru sam napravio bebu, iza rešetaka sam uvideo gde sam grešio!

Autor:

Zadruga

20.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miroslav Miki Đuričić u prvom intervjuu po skidanju nanogice tvrdi da više nikada neće nasrnuti na ženski rod, kao i da se mnogo kaje što je u rijalitiju "Zadruga" ošamario tadašnju devojku, pevačicu Suzanu Perović i zadao više udaraca pevačici Nadeždi Biljić. Posle 11 meseci provedenih u kućnom zatvoru Miki kaže da je takav vid kažnjavanja vrlo delotvoran i da je od njega napravio boljeg čoveka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki Đuričić

- Čovek na ovaj način još više trpi poniženje zbog greške koju je napravio, odnosno plaća veću cenu što je prekršio zakon nego da je otišao u pravi zatvor. Kad si ostavljen u svojoj sredini, svakodnevno si izložen pritiscima i pitanjima porodice, prijatelja i komšija, koji ti ne dozvoljavaju da zaboraviš ono što si uradio. Hteo - ne hteo razmišljaš o ponašanju koje je dovelo do lišavanja slobode.

Ja sam i mnogo razmišljao o svojim postupcima i izneo sam zaključke da sam mnogo pogrešio. Jesam bio isprovociran, ali za nasilje nema opravdanja. Apsolutno - kaže Miki Đuričić, koji je ekipu Srpskog telegrafa ugostio u svojoj kući u selu Kupinovo, koje je proslavio.

Šta si radio u kućnom zatvoru i šta ti je nedostajalo?
- Odgovaralo mi je ovo što se desilo jer sam radio neke stvari koje nisam dugo radio. Posvetio sam se sebi, čitao knjige i stripove, slušao muziku, ponovo gledao TV i bio kod kuće sam sa svojim mislima. Dosta mi je ovo pomoglo i trebala mi je ovakva pauza jer ja bukvalno zadnjih 15 godina nisam sastavio mesec dana kod kuće.

 Đuričić: Suzana se okrenula svom životu, a ja svom. Za Nadeždu mi je drago što je dobila dete jer je to i želela

Osuđen si na godinu dana kućnog zatvora, ali si pisao zahtev da ti ranije skinu nanogicu?

 Odležao sam 11 meseci, a mogli su da me puste po zakonu još pre tri meseca. Međutim, zbog vanrednog stanja sam ležao do sada, ali nije mi bilo strašno. Glupo zvuči, ali prijao mi je zatvor jer sam iz njega izašao smireniji i hladne glave za sve u životu.
Mogao si dva sata dnevno da izađeš iz kuće, ali nisi mogao da se udaljiš previše. Šta ti je nedostajalo tokom proteklih godinu dana?
- Baš ništa. Prijatelji su me posećivali. Jeo sam i pio šta sam hteo.
U izolaciji si imao posebnu negu, budući da sada čekaš da se rodi beba, kao plod ljubavi i zatvorskog rada. Gde ti je sada trudna devojka i hoće li biti svadbe?
- Kažem da mi ničega nije falilo, pa ni seksa. Srećan sam što ću postati otac, odavno mi je bilo vreme. Međutim, ne želim da pričam o privatnosti jer ako ja pravim budalu od sebe zbog novca, ne moraju moja žena i moje dete. Trudiću se da se o njoj ništa ne sazna i da ne postane deo žute štampe.
RepublikaFoto: Prntscrin
Suzana Perović

A kaži nam da li si se izvinio Nadeždi i Suzani i u kakvim ste odnosima?
- Obema sam se izvinio. A ljut sam na sebe što sam to dopustio iako nije istina da sam ih pretukao. Suzani sam lupio šamar, a Nadeždi uzvratio za šamar i udarac u pokrljanu karlicu. Opravdanja nema šta god su one meni uradile, nisam smeo da dignem ruku na žene. Svestan sam svojih grešaka. Taman da su mi glavu otkinule, nisam smeo da ih udarim. Sa Suzanom sam se čuo posle "Zadruge" i oprostila mi je. Ona se okrenula svom životu, a ja svom. Za Nadeždu mi je iskreno drago što je dobila dete jer je to i želela i želim joj sve najbolje. Izvinio sam joj se javno, ali ne komuniciramo.
Dok smo sedeli sa Mikijem u kući, stigao je i njegov otac Mirko, takođe nekadašnji učesnik rijalitija, sa jednim prijateljem koji se pred nama pohvalio da Mikiju donosi omiljene pečurke.
- To je šumsko pile, pečurka koja raste na drvetu i mnogo je ukusna - objasnio je Miki, a Mirko nam pojasnio da se sa sinom smenjuje u kuhinji.

- Ja kuvam gulaš, a Miki pohuje. Obojica kuvamo, tako da zime za nas nema - rekao je Mirko.

Ulazim u "Zadrugu 4" da zaradim za ovce


Što se tiče učešća u rijalitiju, Miki ko zna koji put smatra da će mu nova "Zadruga" biti ulaznica u potpuno novi život.
- Plan mi je da konačno naplatim svoje budalaštine i godine provedene u rijalitiju. Odustajao sam onoliko puta. Od nove "Zadruge" planiram da zaradim da kupim 100 virtemberg ovaca i da postanem ozbiljan poljoprivrednik. Mangulice već gajim, tako da je to neki moj plan. Takođe, kuću sam počeo da sređujem i na pola sam stao, a želim da je kompletno sredim - ističe Miki.

Sa Kristijanom i Stanijom će biti zabavno


Miki je zvanično potvrdio da će biti učesnik "Zadruge 4", u kojoj je skoro izvesno da će mu ponovo cimeri biti Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović.
- Meni je Stanija OK, a Kristijan mi je posebno zabavan. Volimo da slušamo istu muziku, a bilo mi je neverovatno da baš poznaje rok scenu. Mislim da ćemo se Golubović i ja dobro razumeti i da ćemo imati o čemu da pričamo.

Vozi motokultivator i betonira


Mikija smo sreli na motokultivatoru koji mu je zadavao probleme, pa su ga komšije gurale da upali. Kad je uspeo, Miki se odobrovoljio i ispričao nam kako mu protiču prvi dani na slobodi.
- Evo danas sam kod komšije Vojkana betonirao. Radio sam na mešalici, napravio sam 60 kolica i sada idem na ručak kod njega. Slobodan sam da idem gde hoću, ali mi se bukvalno ne ide nigde iz sela. Jedino što volim da odem na buvljake i izbunarim dobre stvari iz gomile smeća, u tome uživam - ističe Miki uz opasku da je na buvljoj pijaci strip koji je koštao 50 evra platio samo 200 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading