Anabela priznala Jeleni Pešić u besu: Luna će ubiti Marka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas u svađi sa Jelenom Pešić priznala je da je njena ćerka psihički labilna i da može da se desi da pod dejstvom alkohola i lekova ubije svog dečka Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Naime, Luna i Jelena su imale raspravu oko Marka Miljkovića, pa se Anabela uključila u raspravu odnosa ove trojke iz "Zadruge". To je, naravno, izazvalo haos za crnim stolom. Iako je govorila da se neće mešati u ćerkin odnos, ipak je imala potrebu da komentariše van emisije sa Jelenom odnos Lune i Marka, što je i bila tema.

Jelena: Ti i kada razgovaraš sa mnom o Luni, ja ne mogu da ćutim!

Atijasova: Kad Luna uzme tablete i alkohol, može svašta da uradi, moje dete je prošlo pakao

Anabela: Nije tačno, ja sam ležala u krevetu, imala sam ono na očima. Ona mi je nešto rekla i u tom momentu si mi rekla: "Ovo noćas je bilo strašno, ne mogu da verujem". Ja bih volela da se pusti klip! Ja vidim da je pristrasna, ali to je OK jer je imala lepo druženje. Ako je on pametniji od Lune, on treba da je nauči, on je manipulator. Našao je devojku i žali se deset meseci, ona je prošla pakao, razumem je! A ti se Jelena šepuriš ovde devet meseci, ne krivim te ni za šta! Luna nije dobro, pokušavam da objasnim devojci!

Jelena: Šta mene briga za to? Nisam joj ja majka. Nisam ja kriva. Žao mi je, ali svako svoje muke ima. Vi treba da joj pomognete, a ne da joj odmažete. Vi ste njena porodica, a ne ja.

Anabela: Kad uzme tablete i alkohol, može svašta da uradi. Može da digne ruku na njega i ko će onda da bude kriv? Ako pomeša alkohol i tablete usred svađe, može da ubije Marka. Čoveče, imam prava da kažem za svoje dete ovo! Ona je kopija njega i ono nadobudno ponašanje.

Jelena: To što je neko preživeo teror ni za to nisam kriva. Anabela, kada komentarišu Lunu i Marka, ona svu krivicu svali na njega, a tvoja ćerka je ta koja ga izaziva da je udari ili nešto slično. Napolju bi je neki dečko ubio za njeno ponašanje.

Jelena: To što je neko preživeo teror ni za to nisam kriva. Anabela, kada komentarišu Lunu i Marka, ona svu krivicu svali na njega, a tvoja ćerka je ta koja ga izaziva da je udari ili nešto slično. Napolju bi je neki dečko ubio za njeno ponašanje.

Anabela: Neću da čujem da neko priča protiv mog deteta. Nemoj da mi prilaziš više i da mi pričaš o njoj. Perfidna si devojka. Ti se podsmevaš našoj nesreći. Podsmevaš se što sam dobijala batine u mladosti. Ti voliš da cugneš. Ja pijem tablete, a ti se kriješ iza naočara.
Jelena: Ne diži ton na mene i ne histeriši!

Luna povraćala zbog stresa

Nakon što je Luna Đogani rekla pred milionskim auditorijumom televizije Pink da se kaje zbog reči izgovorenih majci Anabeli Atijas prethodnih meseci, ona je zamolila voditelja da nakratko napusti emisiju, a onda u dvorištu vile plakala i povraćala, što je karakteristično ponašanje Đoganijeve kada se ne oseća emotivno dobro. Nakon što se pošteno ispovraćala svuda oko baštenske garniture, Luna je popila malo vode, pa se ubrzo vratila za crni sto, kao da ništa nije bilo.

Dragana: Edo me je tipovao za bolesne ideje

Dragana Mitar priznala je kako smatra da ju je njen dečko Edo Fetić tipovao za svoje bolesne zamisli da uspe u svetu rijalitija i postane poznat preko njenog imena.
- Imam utisak da me je tipovao, kao da me je izvukao iz nekog bubnja, za njegovu misiju, on nije isti spolja i ovde. Ne znam šta mu se dogodilo i šta mu se dešava. Da li ga je sve stiglo i da li se vraća unazad. Rekla sam i da ovde laže. Ja kažem da tako možemo u nedogled, dok se nekim klipom ne pokaže suprotno. Nekad je bolje da ćutim i ne komentarišem - rekla je Mitrovljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading