Neki od njih su i sada u rijalitiju: Evo ko sve ulazi u Zadrugu 4!

Autor:

Zadruga

19.05.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posvetili život rijalitiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bela kuća iz rijalitija "Zadruga"

Miljana Kulić, Lepi Mića, Zorica Marković i Miki Đuričić apsolutni su rekorderi po vremenu koje su proveli u rijalitijima!

Oni već godinama žive pred kamerama i ne nameravaju da prekinu, pošto su Miljana i Miki već potpisali ugovore za ulazak u "Zadrugu 4", dok Mića i Zorica upravo pregovaraju s Pinkom!

Miljana je od poslednjih pet godina samo šest meseci bila "na slobodi".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Imam rijaliti karijeru od koje dobro zarađujem. To doživljavam kao posao, od kog sam napravila kuću i od kog ću da kupim stan za sina Željka, a zatim i da pokrenem biznis. Gde bih drugo zaradila toliki novac?! - priča Nišlijka koja je pre pet godina ušla u "Maldive", a odmah potom u "Parove 3" i više maltene nije izlazila iz rijalitija.

Bila je u još jednoj sezoni "Maldiva" i u još tri sezone "Parova". Pred kamerama Hepija zatrudnela je sa bivšim mužem Goce Tržan Ivanom Marinkovićem i ekspresno se preselila u "Zadrugu 1", koja je počela da se emituje u septembru 2017. Učestvovala je i u drugoj i u trećoj, trenutno aktuelnoj sezoni Pinkovog rijalitija, a u obema je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja.

Posle Miljane, rekorderi u rijaliti karijerama su Lepi Mića i Zorica Marković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Lepi Mića je učestvovao u petoj, šestoj i sedmoj sezoni "Farme", koje su emitovane 2013., 2015. i 2016. godine, kao i u tri "Zadruge" i do sada je u rijalitijima proveo 37,5 meseci! Zbog toga ga cimeri često provociraju da će i smrt dočekati u rijalitiju.

- Pre ćete vi da umrete pred kamerama nego ja! Ne brinite za mene. Odlično se držim! Smeta vam što jedini govorim svakome istinu u oči - odbrusio im je ovaj veteran.

Njegova koleginica Zorica Marković postala je rijaliti igrač pre 12 godina u "VIP Velikom bratu". Zanat je iskalila na "Farmi 4", ali i u još tri naredne sezone, a zatim je prešla u "Zadrugu", gde se takmičila u svakoj sezoni. Pred kamerama je živela 35,5 meseci, a od 6. septembra ćemo je najverovatnije ponovo gledati na Pinku!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Uzalud obećava kraj Miki Đuričić je čak 29 meseci života poklonio rijalitiju, a već je potpisao ugovor za "Zadrugu 4".

Fanovi su pčelara iz Kupinova upoznali pre 14 godina u "Velikom bratu". Učestvovao je u još dve sezone 2007. i 2009, potom se 2013. našao na "Farmi".

Pre pet godina se okušao u "Maldivima" i "Parovima", a zatim i u prve dve sezone "Zadruge", dok je ovu preskočio zbog kućnog pritvora jer je pred kamerama pretukao bivše devojke Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Posle svakog rijalitija govorio je da se više nikad neće takmičiti, ali je svoju reč stalno gazio.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

- Ulazim u "Zadrugu 4". To će biti moje poslednje učešće u rijalitiju, posle idem u penziju i posvećujem se budućoj supruzi i ćerki, koja nam stiže u avgustu - ponovo najavljuje Miki kraj svoje bogate rijaliti karijere.

Slede ih Bane, Bora i Mina.

Dug staž u rijalitiju imaju i Bane Čolak, Bora Santana i Mina Vrbaški.

Di-džej iz Užica je dve i po godine proveo u "Parovima" i "Zadruzi", a njegov prijatelj Bora tri meseca manje. Mina se na TV Pink pojavila sa 17 godina, a u rijalitiju je proslavila punoletstvo i do sada se ukupno zadržala pune dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading