(VIDEO) Prebolesno: Isplivao video u kome Anabela priča u šiframa o pipkanju Andreja i Lune!

Autor:

Zadruga

16.05.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je prošlog utorka sa Markom Đedovićem, na žurki, dok je on bio zadužen za šank govorila o temi "pipkanja", koju je navodno iznela njena ćerka Luna Đogani, a tiče se Andreja Atijasa, Anabelinog bivšeg supruga.

RepublikaFoto: Printscreen
Luna i Anabela

Podsetimo, Luna je jednom prilikom odbrusila Anabeli da joj je brak nikakav, te tada pomenula da ju je Andrej molio i pipkao.

Sada, na žurki se pokrenula ta tema, koja je izazvala neviđeni haos, jer su Anabela i Đedović pokušali da kroz šifre pričaju, pa je Atijasova rekla da je to nameštaljka, da je za sve kriv Marko Miljković, kao i da Luna izmišlja, braneći svog bivšeg supruga:

- Ne bi me čudilo, tolike taktike, ne bi me čudilo - rekla je Anabela Đedoviću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Evo za ljude koji možda ne znaju šta pričaju ovi fini ljudi: Mama je saznala za aferu pipanja pa joj sad nije dobro. Podržava svesno Đedovićevu ideju da je možda suprotno bilo i da se Luna nabacivala njemu! Čisto ako se nekad zapitate kako dođe do toga da očuh napastvuje i da se to ne sazna, zato što majke prikrivaju. Jedino fascinantno u celoj ovoj priči je što je opet Marko kriv za to! Verovatno je on pipao i Lunu i Andreja pa da im podeli krivice! Ako lepo poslušate Đedovica biće Vam jasno da čupanje grkljana se odnosi na osobe koje su pipale da li Andrej ili Luna - pisalo je u jednom od komentara video klipa.

Ceo video je na Jutjub stranici "Zadruge, pa sami procenite šta su se domunđavali ispod teksta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Masa

21.05.2020 08:33

Anabela je usla sa tvrdnjom da je Luna notorni lazov jer je znala koje teme se sve mogu pokrenuti,a i Luna je doprinela tome jer stiteci i Majku i Marka puno puta je rekla da je lagala.Medjutim istina se nemoze sakriti i svima je vise nego jasno da je Luna u vecini situacija govorila istinu.