Vidim, pojavio se neki novi pacijent: Kristijan odgovorio Mensurovom bratu na prozivke, pa pomenuo i Tomovića!

Autor:

Zadruga

14.05.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ardijan Ajdarpašić, rođeni brat Mensura Ajdarpašića, nedavno je u intervjuu za dodatak "Rijaliti", "Srpskog Telegrafa" potkačio Kristijana Golubovića. Sada mu je on žestoko odgovorio.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

Na pitanje kako bi se ponašao prema Goluboviću ukoliko bi se zajedno našli u "Zadruzi 4" rekao je:

- Kristijanovo vreme je prošlo, a moje je došlo. Ja mu se ne bih povukao, on bi meni morao da se skloni. Kristijan Krile, živim kao šef... (smeh) Ko je on, šta je on, gde je on? - rekao je Ardijan.

Kristijan je rešio da mu odgovori u svom stilu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ardijan Ajdarpašić

- Vidim pojavio se neki novi pacijent željan slave. Polako, malecki, fejk priče kako bi ušao u psihijatriju gde ću vam biti doktor nisu dovoljne. Je l' imaš ti žute banke u džepu da barem materijalno zaslužiš da sakupljaš flaše po "Zadruzi" i ribaš ke*aru? Ako ne, mislim da ti kačenje sa mnom neće pomoći da se uvališ tamo i tako tupav i uradiš ono što je tvoj tupi brat uradio još tupljem Tomoviću", napisao je, između ostalog, Kristijan na svom Fejbuk nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading