(VIDEO) Ne žele da je prihvate! Ovo ni pas maslom ne bi pojeo: Sestra Edisa Fetića surovo iskrena o vezi svog brata sa Draganom!

Autor:

Zadruga

14.05.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza ljubavnika Dragane Mitar i Edisa Fetića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zaida Fetić, sestra Edisa Fetića, priznala je javno da joj je sreća njenog brata najbitnija, te da se u njegov izbor neće mešati.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Edo je sa Draganom u rijalitiju

Međutim, Edova sestra smatra da on sa Draganom Mitar, nije srećan i "najverovatnije je u pitanju samo strast ili kriza srednjih godina".

- Postojali su komentari da mi podržavamo tu vezu, ali ne, mi ni u jednom trenutku nismo podržavali tu vezu, čak i pre rijalitija kada smo saznali za tu ženu nismo to podržavali i bili smo jasni da smo protiv toga - rekla je Edisova sestra, dok je njihova majka čuvala Fetićeve naslednike u kući. 

- Ja iskreno ne bih da se mešam u njegove odluke. Ja ću da podržim i da budem uz njega šta god on da odluči, jer ipak on je meni brat. Sa druge strane, neću ja da živim sa njom, koju god da izabere, već on. Meni nije bitno da li će to da bude Dragana, Zilha ili neka peta, neću ja da živim sa njom. Meni je samo bitno da mi on bude srećan, a što se tiče osobe sa kojom je u rijalitiju, mislim da on pored nje nije srećan, jer ono nije ljubav. Ljubav je međusobno poštovanje i poverenje, a to što je sada sa njom je možda neka trenutna strast ili kriza srednjih godina - rekla je u "Premijeri" Edova sestra.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Edisova sestra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading