Novopazarski Kazanova rasejao naslednike po Srbiji: Edo krije dete od Dragane i Zilhe, pojavila se treća žena!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

14.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić ušao je u rijaliti kao ljubavnik Dragane Mitar, ali zaprepastila je činjenica da ona nije jedina sa kojom je prevario Zilhu Karišik. Već zamršena situacija se dodatno komplikuje u "Zadruzi 3" pošto se pojavila i treća devojka, zapravo nova ljubavnica koja ima dete sa njim, ali ćuti o tome kako bi dobijala novac za izdržavanje.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis

Novopazarski zavodnik postao je hit u "Zadruzi 3" zbog paralelnih veza i afera u privatnom životu. Mnoge je zgrozila činjenica da, pored zakonite supruge i troje dece koje ima sa njom, on ne prestaje da seksualno zadovoljava Mitrovu. Ipak, ovde priči nije kraj, pa kao šlag na torti, Zorica Marković razotkrila je pred milionskim auditorijumom njegovu treću žrtvu.

- Devojka sa kojom ima dete radi kao medicinska sestra i veoma je lepa. Ona više ne živi u Novom Pazaru, odselila se kada je ostala trudna, u Beogradu je sada i tu gaji dete. Njeni roditelji nemaju pojma ko je otac unučeta i u lošim su odnosima jer nije udata - izneo je izvor, pa Edovu prevaru podigao na viši nivo, a onda dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

- Edo je paralelno bio sa tom devojkom dok je bio u braku sa Zilhom, priča se da imaju i zajedničko dete. On njoj daje veliki novac i izdržava je, a ona zauzvrat ćuti. Sa Zilhom nikad nije hteo da se razvodi, prvenstveno zbog finansija jer ima dosta imovine koju je stekao otkada je s njom u braku i morao bi to da deli sa njom i da joj još plaća veliku alimentaciju. On je vrlo proračunat čovek, a plus, Zilha je bila dobra žena i brižna majka i nije mu smetala. Dragani je obećavao da će se razvesti samo da bi je smirio kad ova počne da histeriše. Ta devojka s kojom je imao paralelan život i dalje je u priči. Njoj Zilha ne smeta jer od Eda dobija pare, pa joj nije problem da prihvati i Draganu. Edo se baš zbunio kada mu je Zorica Marković pomenula da poznaje njegovu devojku iz Novog Pazara, a nedavno se ponovo pokrenula ta tema. On se izgubi, odmah počne da se smeje i da odgovara ironično jer shvata da se skroz upetljao. Nije očekivao da će ovoliko mulja izaći na površinu, inače nikad ne bi ušao u rijaliti.

Fetić njoj daje veliki novac, izdržava je, a ona zauzvrat ćuti

Zorica je otkrila da je Edova treća devojka iz Novog Pazara bila redovan gost kod nje u kafani:

- Ne mogu da verujem sa koje planete su ovi pali. Samo lažu, mažu. Rekla sam mu da ja znam za tri, mimo Dragane i njegovog braka. Za dve sam sigurna, ali sad mi je najsumnjivija ta iz Novog Pazara. Bila je redovno gost u mojim restoranima. Ona mi je rekla i kako se zove i rekla mi je da je bila sa ovim gospodinom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić

Fetić se pak brani ironijom i osmehom uvek kada bude prozvan da odgovara na škakljiva pitanja o privatnom životu, koji je jako zamršen. Na sve iznesene priče Edo je imao da kaže da nije ljubomoran tip, da su mu deca najbitnija, ali da se ne libi da ženu zameni ukoliko mu dosadi.

Zorica: Ta devojka je bila redovni gost u mojim restoranima i rekla mi je da je bila sa njim

- Deca su mi uvek na prvom mestu, a ženu sam zamenio za ženu. Prestala je ljubav, razišao sam se od žene, došla je druga, ona se nije umešala u brak, ali je bila tu. Dragana mi je stalno davala mogućnost odabira. Ja ni u braku nisam bio ljubomoran, supruga jeste. Zilha je bila nenormalno ljubomorna, a nikad nisam davao povoda. Nema potrebe stvarno. Ako ću nešto da radim, uradiću iza ćoška i nećeš me ni videti - rekao je Edis za Svet gosip.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edis voli što je Mitrovljeva neverna

Fetić je mnoge iznenadio odgovorom kada su ga u "Zadruzi" pitali kako to da mu ne smetaju Draganine prevare. Ona je bila sa bivšim zadrugarom Pavlom Jovanovićem za vreme braka sa Sinišom Dragutinovićem, a nakon raspada istog uplovila u romansu sa bivšim dečkom Sandre Afrike Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, poznatim po tome što voli da uživa u luksuzu. Za sve to vreme bila je i sa Edom, koji je odgovorio da mu se dopada kada je žena nepredvidiva, to je znak da mu sigurno neće biti dosadna.

- Meni ne smeta što je ona takva. Pa sigurno je bolje da budem sa nekom koja je interesantna i za koju ne mogu da znam sa sigurnošću šta će sledeće uraditi, nego neka da mi sedi tu i ništa ne radi, sa kojom uvek znam da će mi biti verna. Možda se to nekome sviđa, ali mene to ne privlači, a sa Draganom je uvek sve nepredvidivo.

Foto: instagram.com/zzilhaaa

Zilha mudro ćuti dok gleda muža sa drugom

Zakonita supruga Eda sklonila je decu kod Edovih roditelja, a poslušala je i savete porodice da se ne oglašava i ne daje nikakve izjave povodom afere njenog supruga i Dragane Mitar. Ona je u čudu zbog svega što se dešava i ne oseća se dobro. Ona na svom Instagram profilu ima fotografije sa decom, ali ne i sa suprugom Edom.

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana: Ne zanima me šta će reći ljudi za Eda i mene

Mitrovljeva nema problem sa tim što njenog ljubavnika kod kuće čekaju žena i troje dece. Da gleda svoja posla i ne obazire se na tuđa mišljenja, više puta je dokazala, ali šokirala je činjenica da nju ne dotiču ni mišljenja roditelja i najbližih ljudi.

- Mene ne zanima šta napolju pričaju o meni. Šta ću videti kad izađem? Kao da će da se desi ne znam šta. Jedva čekam da izađem da vidim šta će se desiti. Kao neću smeti da odem do prodavnice? Šta će reći mama, tata, komšinica iz zgrade... Koga to zanima - rekla je zadrugarka, sigurna u sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading