Ona baš voli rijaliti face: Pričalo se da je Dušica u vezi sa Đeksonom, a ona uhvaćena u zagrljaju drugog zadrugara!

Autor:

Zadruga

13.05.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje zajedno? To niko nije očekivao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Kako već tri godine unazad vodi rijaliti šou "Zadruga" prirodno je da su Dušici Jakovljević učesnici ovog TV formata prirasli srcu, kao i ona njima.

Ipak, budući da je profesionalac kakav jeste, ona se trudi da drži distancu od njih kada je u studiju, te da ne iznosi svoje stavove i mišljenja o njima, pa čak ni kada daje intervjue.

Međutim, kada se kamere ugase i neko od njih napusti imanje u Šimanovcima, Dušica ume da se nađe sa njima, popije kafu ili ode u bioskop, kakav je slučaj nedavno bio sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, što je pokrenulo glasine o tajnoj vezi, što su oboje porekli.

U toku današnjeg dana, Jakovljevićeva je napravila selfi sa još jednim nekadašnjim učesnikom rijalitija - Lazarom Jeremićem, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/printscreen
Lazar i Dušica

Ipak, kako su oboje trenutno u emotivnim vezama, niko nije doveo u pitanje mogućnost da među njima postoji išta više od prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading