(VIDEO) "Pun mi te je ku*ac": Zorici Marković preti diskvalifikacija zbog ozbiljnih uvreda voditelju Pinka!

Autor:

Zadruga

12.05.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković jeovog jutra bila besna zbog toga kako se voditelj Milan Milošević sinoć ponašao prema njoj dok je vodio emisiju u "Pretres". Ona smatra dase nije ponašao kako treba prema njoj pa nije štedela reči i žestoko ga ispljuvala, ne plašeći se što je osula paljbu po članu produkcije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković

- Neka puši kur*c. To ću mu reći javno, pa neka me diskvalifikuju. Ma, ajde beži. Nije to prvi put. Da se ti kur*iš. Bio si jedan običan novinar, učesnik rijalitija, voditelj si pa si ti sada kao "Pink televizija". Moj ku*ac si. Ajde, beži bre! Što smo mi gori ovde, to mu mi bolje pravimo "Pretres" da bi uzeo platu. Navlači tu ljude, istina i neistina. Ispada kao mangup. Marš u pi*du materinu! Pun mi kur*c više svega u životu, da me tu neko ponižava, da Kurta i Murta p*ša po meni - pričala je Zorica.

- Ne možeš da me podcenjuješ, p*zda ti materina, bre! Ne plašim se ja nikoga, a pogotovo ne Milana Miloševića! - nije se smirivala Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading