Dobro se opario! Saznajemo poslovnu tajnu bivšeg košarkaša: Janjuš potpisao ugovor za 100.000 evra!

Autor:

Zadruga

12.05.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadrugu 3" bivši košarkaš, danas košarkaški trener iz Prijepolja i dobro poznati rijaliti-učesnik Marko Janjušević Janjuš ušao je sa skoro najvećim honorarom od 100.000 evra, saznaje magazin Rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Međutim, ono što je bitno jeste da navedenu sumu Janjuš nije uzeo pre ulaska u "Zadrugu", već je sa čelnicima produkcije potpisao ugovor po kom će od zarade morati da izdvoji novac za kazne za prestupe koje napravi tokom rijalitija.

I vrapci na grani znaju da je Janjuševa najveća ljubav njegova petogodišnja jedinica ćerka Kruna, koju je dobio u braku sa Enom. Budući da su njih dve trpele zbog Markovog učešća u rijalitiju, u koji je od početka i ušao da bi rešio egzistencijalne probleme porodice, njemu je bitno da princezama konačno obezbedi krov nad glavom, pa s toga namerava da posle rijalitija kupi stan, saznaje Rijaliti.

Mnogo sam se namučio na ovom imanju, ostavio sam ovde godinu i po, čoveče, ali nadam se da će mi se isplatiti, rekao je nedavno zadrugar

- Janjuševe žena i ćerka žive u iznajmljenom stanu na periferiji Beograda, a njegova ideja jeste da se konačno skuće i da ih nagradi za sve što su morale da trpe zbog njega, a najpre da budu same duže vreme. Janjuš je ženi obećao da će kupiti stan, a od ostatka novca i njoj auto kako bi joj olakšao život u Beogradu. Njemu se nakupila neka tuga u duši jer je svestan da za Enu zarađuje pare na teži način, a ne može da prežali što je prošli put, takoreći, us*ao sve pobegavši iz "Zadruge 1" - ispričala je Janjuševa drugarica za naš magazin.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anu Korać ne može da preboli, kao ni njegova žena

Marko je, prema rečima njegove drugarice, često utučen zbog toga što je svestan da je u rijalitiju pokazao da mu fali nežnost, te je iz sezone u sezonu bio prisniji sa cimerkama nego što se to može tolerisati oženjenim muškarcima.

- Ana Korać je Janjuša zavela u "Zadruzi 1" u toj meri da je potpuno odlepio za njom. Zbog nje je i pobegao iz "Zadruga". Svestan da su dva sveta i da njihova veza ne bi imala nikakvu budućnost, a uz sve to je i porodično obavezan, Marko je doživeo slom živaca. I danas se vidi kako povremeno čežnjivo pogleda Anu. Ena je zbog nje takođe bila na ivici nerava, pa je i sama pomisao na Anu iziritira, a kamoli kad je vodi na TV ekranu - iskrena je Janjuševa drugarica.

I sam Marko je pre nekoliko dana u razgovoru sa Gagijem Đoganijem rekao da su motiv njegovog ulaska stan i auto za ženu.

- Mnogo sam se namučio na ovom imanju, ostavio sam ovde godinu i po, čoveče, ali nadam se da će mi se isplatiti i da me rijaliti više neće videti. Toliko sam zajedničkih dana oduzeo sebi i ćerki, a to nema cenu. Čekam dan da ženi kažem: "Evo ti stan i auto" i da odahnem - rekao je Janjuš Gagiju.

Kako je dosad više puta kažnjavan u aktuelnoj sezoni, Janjuševićeva zarada je umanjena za skoro 20.000 evra, a razmišljanje o tome ga iznervira. Međutim, za samo jedan telefonski poziv sa ćerkom Krunom Janjuš je spreman da izdvoji čitavu godišnju zaradu prosečnog Srbina.

- Sve bih dao samo da čujem Krunu. Honorar bih dao samo da na par minuta vidim ćerku. Evo sad bih 5.000 evra dao samo da dobijem poziv sa Krunom, da li mi veruješ? - rekao je Janjušević Gagiju Đoganiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zbog Maje izgubio 10.000 evra

Zbog rijaliti-drugarice Maje Marinković Janjuš je često bio na stubu srama jer su gledaoci i njegovi cimeri prepoznali njihove nežne emocije i namirisali Janjuševu nevernost zbog beogradske starlete. Uprkos svemu, Janjuš se zbog Marinkovićeve svađao sa zadrugarima i, usled žestokih okršaja, debelo je platio kazne.

- Pozitivna si i nisi najgora, imaš dobru dušu! Jesi li normalna? Majo, moraš da budeš prirodna. Ja sam zbog tebe izgubio 10 hiljada evra, a ti mene ne poštuješ. Ništa me ne slušaš. E, moja Majo. Kad budeš imala 30-35 godina, shvatićeš neke stvari - rekao je on nedavno pred kamerama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading