Jezivo! Miljana Kulić dobila polnu bolest od Ivana Marinkovića: Oglasio se i on nakon lekarskog pregleda!

Autor: Alo.rs

Zadruga

12.05.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Ivan Marinković roditelji su prve rijaliti bebe, malog Željka koji je zbog toga zato što je napravljen pred kamerama vile "Parova".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Kada su posumnjali da je Miljana trudna odmah su uradili analize, a test je bio pozitivan, što ju je potpuno šokiralo i ostavilo bez teksta.

- Test je pokazao dve crte, totalno sam van sebe, srce mi lupa, ne mogu da pričam niti mogu da idem u program, moram da izađem napolje - govorila je tada Miksi.

- Molim vas nemojte da govorite mojim roditeljima - dodala je Miljana, misleći da su kamere ugašene.

Ona je želela da zna kakvo je Ivanovo mišljenje o svemu, budući da joj je pominjao abortus, pa je rada priznala da je on pet puta svr*io u nju.

- Naravno da želim dete. Želeo bih samo da ona prestane da se ponaša kao klinka. Od sada sve što želiš da me pitaš, pitaj mene, a ne prvo sve ostale… Miljana će imati svu moju podršku - objasnio je Marinković, koji je svoje dete za sada video jednom u životu, i to samo kad je ono došlo na svet.

Nakon njihovog razlaza Kulićeva je pričala raznorazne gadosti o ocu svog deteta, a jedna od njih je to da joj je on preneo polnu bolest, što je Ivan demantovao.

- Ona laže, maže, i izmišlja. Nikakvu bolest nemam, zdrav sam, redovno se kontrolišem kod lekara - kaže on. Poznato je da je Miljana optuživala druge devojke u rijalitijima za to da imaju polne bolesti, ali da će otkriti da je i ona ima, to niko nije očekivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading