Rođeni brat Mensura Ajdarpašića objavio rat Goluboviću: Kristijan bi morao od mene da se skloni, njegovo vreme je prošlo!

Autor: Ekipa Rijalitija

Zadruga

11.05.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ardijan Ajdarpašić, brat zadrugara Mensura Ajdarpašića, mogao bi vrlo lako da postane jedan od učesnika u narednoj "Zadruzi 4", u kojoj bi takođe trebalo da učestvuje i Kristijan Golubović, od koga Mensijev brat nimalo ne preza.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ardijan Ajdarpašić

On je pristao da priča ekskluzivno za Rijaliti i iznese mišljenje o aktuelnim dešavanjima vezanim za brata i njegovu sadašnju devojku Minu Vrbaški. Ardijan nema lepo mišljenje o budućoj snajki, ali ni o ponašanju brata.

- Mensur jeste po prirodi nervozan, ali nisam znao da je onoliko ljubomoran, ja ga sad stvarno ne prepoznajem. On se zaljubio u tu Minu, ona kao da je jedina devojka. Mene novinari zovu, ali ja ne znam šta da im kažem. Nervira me zato što plače kao da je neko dete. Kune se u očev grob, kune se u mene, ne zna ni on u šta da se zakune ni sam.

Ona mu je izgleda našla osetljivu žicu...

- Ona mu je našla program i samo ga vrti. Ona je prošla sito i rešeto, nije ona mala. Igra se s njim kako ona hoće.

Da li se zaljubila ili se igra sa Mensijem?

- Ne znam više šta da mislim o njoj. Ona treba da ide u Kotor u Bijelu da se leči. Ona je za "Lazu Lazarević". Ono nisam video u životu. Bolesno da devojka uzima da se seče. Šta joj to znači?

Da li si se osetio krivim kada si onako javno, preko telefona, rekao bratu šta će mu Mina nakon čega je između njih izbio haos?

- Šta ima ja da se osetim krivim? Ja sam rekao svoje mišljenje. Igra se s njim, zajebava se. Kakva crna Mina Vrbaški, pored toliko devojaka. Daleko od moje kuće. Ne želimo je. Ja ne mogu da verujem da se zagledao u nju. On ima svega 23 godine.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ardijan Ajdarpašić

Da li si čuo kako ti brat pozdravlja zatvorenike iz određenog odeljenja?

- Sve sam čuo. Ne sviđa mi se da mafija. Ušao je u rijaliti, nije ušao da mafija. Zna se gde je mesto da se mafija. U rijalitiju nije sigurno. Volim ga, ali on se ponaša kao da nema mozga. Zaneo se, ne zna ni sam šta radi. Mina mu se igra glavom. Ne bih to sebi u životu dopustio.

Šta bi uradio kada bi ti sutra rekao da je Mina trudna, da je dovodi da živi u vašu kuću?

- Kakva Mina, more, pusti me toga. Odvojio bih im puteve ja. Našao bih ja put za nju. Otvorio bih joj vrata da ide svojim putem. Minu kuću da mi dovode, bože me sačuvaj. I moram ponovo da kažem da nikada ništa nisam imao s njom. Znam je iz viđenja, ništa drugo.

Šta bi rekao kada bi Mensur odlučio da se oženi Minom?

- Šta bih mogao? Brat mi je. Volim ga. Ako on odluči da bude s njom, ne mogu ja da mu branim. Sam pao, sam se ubio. Videće kada ga ona bude nasadila negde, ima da kaže da sam bio u pravu.

Vi ste isto odgajani u istoj kući. Kako komentarišeš što se on zalepio za bivšom prostitutkom?

- Ne bi bila jedina prostitutka (smeh). Ja sam se zaljubljivao i svašta sam radio, ali u takvu da se zaljubim, to je previše. Kakvo zaljubljivanje u "Zadruzi". Nemam reči.

Da li je imao neke devojke pre ovoga?

- Kako nije, imao je. Kakva Mina, brate. Gde Mina. Ja sam šokiran. Igra mu se glavom. Ona ako hoće da ga prevari, ona će naći način. Ne može on nju da veže lisicama. Ona, ako hoće, na oči će da ga prevari. Ne može niko da joj zabrani.

Kako vaši gledaju na ovo?

- Ko ovo podržava, života ti. Majka šta da kaže. Ona radi, nema vremena. Nervira se. Rekao sam joj da prepusti meni. On sam zna šta će, ne mogu ja da mu određujem. Mogu da ga posavetujem. Znam dosta toga, ali na njemu je šta će dalje. Ako hoće da me posluša, hoće, ako neće, nek ide sa njom. Ljudi zaborave na majku kada je takva stvar u pitanju.

Kako ti se dopadaju devojke u "Zadruzi"?

- Iva Grgurić je zgodna devojka. Nju sam zapazio kao lepu. Bolje devojke da komentarišem nego momke.

Da li bi ušao u sledeću "Zadrugu" i šta misliš kako bi se snašao?

- Ono tamo je ludilo. Ne verujem da ću ući. A mene da pustiš u šumu, ja bih se snašao.

Za koje pare bi ušao tamo?

- Za nedeljni honorar od 10.000 evra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Kako bi se ponašao prema Kristijanu Goluboviću kada biste ušli zajedno u "Zadrugu 4"?

- Kristijanovo vreme je prošlo, a moje je došlo. Ja mu se ne bih povukao, on bi meni morao da se skloni. Kristijan Krile, živim kao šef... (smeh) Ko je on, šta je on, gde je on?

Kažu ko ostane sam s njim što se tiče snage, retko ko može da mu izađe na crtu. Misliš da bi smeo da udari na tebe?

- Svaka mu čast za to. Njemu je šesta decenija. Ko da udari na mene? Nema šanse! Mene je sramota da moje ime stavljate sa njegovim. Mene je to sramota. Nije što me strah, neću da me spominjete s njim.

Naše je da postavimo pitanje, ti odgovaraš. Šta se dešava sa Vladimira Tomovićem?

- On živi blizu mene. Znamo se, kako da ne. Nikada se nismo svađali. On i ja nemamo probleme. Ko je on? Da li ste vi svesni ko je on? On je cava! Mafija po "Zadruzi", a ovde u Bar kad dođe, nema ga nigde.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Ko se po tvom mišljenju najbolje ponaša u "Zadruzi", a ko najgore?

- Stefan Karić se najbolje ponaša, svaka mu čast na tome, a najgore se ponaša Mina Vrbaški.

Hoćeš da joj očitaš bukvicu kad izađe iz "Zadruge"?

- Ma šta da joj ja očitam!

Čuo si se sa njenom majkom Ivanom?

- Nisam znao kakva je situacija tada. Rekao sam joj: "Ako je njima lepo, lepo je i meni." Sada nemam takvo mišljenje.

ARDIJANA ČEKA JOŠ TRI GODINE ZATVORA!

Koliko dugo si bio u zatvoru?

- Bio sam godinu i po, dve. Imamo još dve, tri godine da robijam. Posle leta bi trebalo da mi bude suđenje. Meni je, nažalost, zabranjen ulazak u Beograd.

Otkud znaš?

- Pa pripadnicima barskog visokokriminalnog klana je zabranjen ulazak kod vas. Nije mi to niko rekao, ali mislim da ne smem da dođem u Beograd. Bio sam tu, živeo sam godinu, dve.

Da li si imao probleme u zatvoru?

- Mogu samo oni da imaju probleme. Tamo sam uživao, odmarao se, trenirao. Kao Kristijan Golubović, živim kao šef (smeh).

Istina je, šetao sam najbolje ribe na Balkanu

Da li je istina da si, kako toj brat tvrdi, šetao najbolje ribe na Balkanu?

- Hahahah... Šetao sam.

Da li među njima ima neka poznata ličnost?

- Je neću o tome da pričam. Sve što je on rekao, istina je. Ne bih da spominjem te poznate ličnosti. Ja sam srećno zaljubljen.

Koja devojka sa javne scene je po tvom mišljenju top riba?

- Nijedna mi ne pada na pamet! Sve je napumpano, silikoni, avioni, kamioni. Više volim devojke što vuku na plavo.

Sa drugom iz zatvora bodri Mensura

Ardijan u poslednje vreme često gleda "Zadrugu" i zdušno bodri brata.

Vreme obično provodi sa devojkom, koju ne želi da izlaže javnosti, ali i drugom iz zatvora sa kojim najviše voli da gleda "Zadrugu" Stojanom Dabanovićem iz Bara, koji se tereti za pokušaj ubistva Ognjena Tukića, takođe rodom iz Bara. Ardijan i Stojan se nadaju da će Mensur svakako zauzeti jedan od najboljih plasmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading