MOŽDA ME ŠUTNE! Sloba otkrio detalje veze sa Jelenom, pa OŠURIO po Marku i Luni! Neće im biti dobro!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.05.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović vratio se treninzima, a priznao je da je vežbao i kući. Potom je pevač pomenuo i devojku Jelenu Đuričanin, a šuškalo se da su raskinuli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sloba i Luna

- Radili smo i kući, ali nije bilo ovako. Ili je tu prijatelj ili devojka, ne volim da vežbam sam", rekao je Sloba kog su pitali da je sve sa devojkom u redu:

"Hvala Bogu, sve je u redu. Nemam ništa u planu (svadbu), prvo da se vratimo u normalu, možda me šutne (smeh) ako ne budem radio. Šalim se, ubeđen sam da bi ona i tada ostala sa mnom. To jeste prava ljubav."

Marko Miljković je u rijalitiju rekao svojoj devojci i Slobinoj bivšoj Luni Đogani da prestane da priča loše o Radanoviću.

"Lepo od njega. Do juče je on taj koji je pričao gluposti o meni. Želim im da uspeju ako misle da su jedno za drugo, da sačuvaju živce i opstanu napolju", kazao je on u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading