(VIDEO) ZGROZIO SVE!! Janjuš se KLEO u dete da se neće više obratiti Maji, a onda joj KRIŠOM radio OVO!

Autor:

Zadruga

09.05.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević se pred milioniskim auditorijumom, uživo u emisiji zakleo u svoju ćerku Krunu, da neće više progovoriti ni reč sa Majom Marinković, nakon prikazanih video klipova, koji su pokazali da nešto postoji među njima, više od prijateljstva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Maja

Zadrugari su ubeđeni da je Maja zajubljena do ušiju u njega, a kako on ne želi da prekine kontakt sa njom, samim tim su ubeđeni i da Janjuš ponavlja isti film iz "Zadruge 1", kada je pobegao iz rijalitija, nakon što se navodno zaljubio u Anu Korać.

Međutim, u sinoćnoj emisiji "Igre istine", nakon nominacija, dok je Brendon Radonić odgovarao na pitanje sa Stefanom Karićem, o Nikoli Orozoviću, jasno se vidi da Maja i Janjuš komuniciraju. Marinkovićeva je sedela pored Nikole koji je bio u kadru, te su se jasno videli pogledi a onda i osmesi sa njene strane, kao i došaptavanja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu (1:51):

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading