NEĆETE VEROVATI OD KOGA! "ČUVAJ I SKLANJAJ DETE OD MARKA, ON JE ZLO UNIŠTIĆE JE": Anabela dobijala poruke UPOZORENJA za Miljkovića!

Autor:

Zadruga

09.05.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas ne prestaje da ogovara Marka Miljkovića i ne skriva koliko je ogorčena na njega zbog Lune Đogani. Pevačica i Mlađan Jovanović su pričali o Luni i Marku, a Atijasova je iznela do sada nepoznate detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Naime, ona je otkrila zadrugaru da ju je Manuel Stojanović upozorio da Miljković nije momak za njenu ćerku. 

- Ona kaže da je on kad se vrati sa puta samo zagrli i nastavi da igra igrice, a da bi ona da uživa sa njim. On to ne zna, ne ume, ali nije ona kriva za to. Ja je pitam: "Da li možeš to da prihvatiš?". Ne može. Ako mu priđeš, a on je leden, logično je da će da se oseća nepoželjnom. Ona meni ne smeta u celoj priči. Ja nju vidim pored nekog ko je sličan njoj, da se ne bore jedno protiv drugog, nego zajedno protiv ljudi koji bi da ih poremete - govorila je Anabela, pa nastavila:

- Samo ću ti reći jedan detalj koji niko ne zna. Kada je Luna ušla u vezu sa Markom, među prvim porukama je bio Manuel: "Čuvaj i sklanja dete od ovog čoveka. On je zlo, uništiće je". Znaš šta sam uradila? Blokirala sam ga. Mogla sam milion puta da iskoristim. Evo, prvi put u životu kažem - otkrila je pevačica.

- Da li bi prihvatila Marka da se promeni i dokaže da stvarno voli Lunu? - upitao ju je Mlađa.

- On je imao šansu... On mene, kao majku svoje devojke, tretira kao svaku šušu na Instagramu. Otpratio me je kad su raskinuli. To je za mene kao da ne želiš da mi se javiš na ulici. On je prva osoba koja me je ovde ugledala na vratima, gleda me i ne ustaje sa sofe. U stalnoj je potrebi da bude iznad - istakla je Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading