Ona nije glupa žena: Dragana branila Zilhu, suprotstavila se Tari nakon skandolozne izjave!

Autor:

Zadruga

09.05.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao!

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/zzilhaaa
Dragana i Zilha

Tokom današnjeg sastanka zadrugari su birali po tri najveća manipulatora u Beloj kući, a izlaganje Tare Simov je šokiralo sve.

- Prvo ću navesti Mateju. On je izmanipulisao sa mnom, prvo je pričao da nikad neće biti sa mnom, da smo samo prijatelji, da ne vredim kao žensko, kao devojka, da sam katastrofa. Onda me izmanipulisao da se promenim, ja sam se promenila, ali ni tad ne valjam. Onda me je izmanipulisao da je imao emociju prema meni. Onda je manipulisao da se osećam krivom za raskid, da sam kriva što me nije voleo dovoljno, kriva sam što ne valjam, treba da se zasluži da se razgovara sa njim. Drugi manipulator je Edo, izmanipulisao je svoju ženu koja mu je dala 10 godina život koja mu je rodila troje dece, toliko ju je izmanipulisao da je došao ovde da opere ljagu sa njenog imena - pričala je Tara, a onda se umešao i Marko Miljković u ovu temu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Dragana i Fetići

- Mislim da se Zilha vrlo pametno ogradila od Ede, ogradila se od svog muža pre ulaska ovde, i skidam joj kapu - rekao je Miljković, a njegovo mišljenje je podržala i Dragana Mitar koja je dodala da Zilha nije tip žene koji će pustiti muža da švrlja i praviti se luda.

- Ona zna sve vreme za mene, a kada bi rekli da se pravila da me nema, ispalo bi da smo je potcenili i da je glupa, a nije - rekla je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading