MAMA ME TUČE, HOĆE DA ME STRPA U LUDNICU: Kulićeve se posvađale zbog novca, Miljana trpi nasilje!

Autor:

Zadruga

08.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezde Miljana i Marija Kulić zaratile su u svom porodičnom domu u Nišu zbog svađe oko novca. Miljana je kontaktirala sa Srpskim telegrafom i otkrila šta se dešava u njenoj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija

Kako tvrdi, majka Marija joj je ukrala 2.000 evra, a usled svađe, izbila je i tuča, nakon koje je Marija zvala službe da dođu i odvedu Miljanu na psihijatriju.

Miljana kaže da je svađa počela juče ujutru, nakon što je shvatila da joj fali novac iz ušteđevine.

- Probudila sam se i videla da mama plače, videla sam da mi fali 2.000 evra. Udarila mi je glavu o zid, čupala me, udarala, pritisak mi je 180, ne mogu da se smirim. Znam da mi je ona uzela pare, a mene napada. Kaže da sam se kockala, to nije istina, nisam ušla u kazino, ja pare nisam takla - započela je, pomalo konfuzno, vidno uznemirena Miljana i nastavila:

- Tuku me i ona i sestre, ja trpim nasilje. Zvala sam policiju, ali oni su pod njenim uticajem. Ona sada zove policiju i zove Hitnu da me smeste u Gornju Toponicu (psihijatriju). Ona je potrošila svoje pare, ostalo joj samo sitno za zube, nema više para, pa je počela da troši moje, sad od mene krade. Ja svoje pare čuvam da odem na more s detetom, da uradim grudi i da imamo za lep život. Evo je, vrišti ovde da neće imati deca šta da joj jedu, histeriše, tera me iz kuće, hoće u ludnicu da me zatvori - žalila se Kulićeva, dok se Marija čula kako govori:

RepublikaFoto: Printscreen

Miljana: Mama nema više para, ostalo joj samo sitno za zube, pa sad od mene krade

- Rekla sam da tvoje dete neće imati šta da jede, budalo jedna, marš napolje.

- Nemoj ti za mene da brineš, da l' će moje dete imati, ja imam 40.000 evra, brini ti za sebe - odgovorila je Miljana majci i potom nastavila da priča šta se događa u njihovoj kući.

- Laže, evo upravo je na vezi sa Hitnom, kaže da dođu po mene, da haos pravim. Ako me zatvore, da znate da me je majka tamo smestila. Trpim godinama nasilje u porodici, šta oni meni rade, to je strašno - rekla je Miljana i dodala:

- Hoću poligraf, da ispričam javnosti sve što sam doživljavala godinama, to je nasilje. Kad sve ispričam na poligrafu, narod će videti ko su oni.

Pokušali smo da ponovo stupimo u kontakt sa Miljanom kako bismo saznali epilog svađe, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

Foto: instagram.com/miljanicakulic

Prijavila Zolu za nasilje

Pre samo nekoliko dana Miljana je podnela prijavu protiv svog, sada bivšeg, dečka Lazara Čolića Zole. Kako je navela, incident se dogodio u zajedničkom stanu nakon što je videla kako je, navodno, kupio kokain radi konzumacije.

- Ja sam videla poruke u njegovom telefonu, a kada je došao neki dečko da mu da kokain, ja sam mu oduzela drogu i telefon, koji sam mu ja poklonila, i zaključala se. Posle mi je oteo telefon i laptop, pa sam ga jurila po ulici. Uspela sam da mu oduzmem, a onda me je on prijavio za nasilje, a zapravo je on mene vukao i uvrtao mi ruku. Sada je otišao u Bosnu, završili smo - rekla je Miljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading