(VIDEO) PRIČA SE DA VRAČA MILJKOVIĆU: Luna uplakana uletela u garderober pa ko pomahnitala radila OVO sa Markovim stvarima!

Autor:

Zadruga

06.05.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani nikako da dođe sebi u "Zadruzi" posle dramatičnog raskida sa Markom Miljkovićem, koji se, za razliku od nje, naočigled i više nego dobro drži.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

Pevačica u usponu svako malo briše suze i trudi se da na tu temu ne govori mnogo, kako se ne bi u potpunosti slomila.

Međutim, ono što je posebno zapanjilo javnost bilo je Lunino "tajno mirisanje Markovih stvari", pa se o ovome i te kako priča na društvenim mrežama.

Naime, rijaliti kamere uhvatile su uplakanu Đoganijevu kako miriše majicu Marka Miljkovića u garderoberu dok on ne gleda.

Njegovu garderobu čak je i izljubila koliko joj je teško pao ovaj raskid. Slomila se, pak, tek kad joj je u okviru "Amnezije" puštena jedna od omiljenih pesama, "Ovo malo duše", koju izvodi Zorica Brunclik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

07.05.2020 09:04

Ona ne oseća nikakvu krivicu. Ona ne zna i ne shvata da je nešto pogrešila. Prevara u ljubavnoj vezi je za nju normalna. A nije u pitanju samo prevara sa ovom dvojicom.

ajde

07.05.2020 09:51

Folirantkinja, glumata.